Рік минув, але поки Швець так відповідальності і не поніс!

Вже рік минув але пан Швець досі не покараний та продовжує грабувати підприємство МГЗК й місто Марганець. Нагадаємо: 19 та 20 червня 2017 року на Дніпропетровщині в одному з цехів Марганецького гірничо-збагачувального комбінату через нещасний випадок загинули два працівники підприємства. Про це повідомляє Дніпроград з посиланням на сторінку ГО «Стоп корупції» у Facebook.

Як зазначається, один з випадків стався в присутності керівництва підприємства, а саме заступника голови правління з охорони праці Андрія Швеця.

13595590_706690269433790_91748293_n
Марганецкий очевидец

Він також за сумісництвом є депутатом Марганецької міської ради та головою бюджетної комісії. Згідно з інформацією, заступник комбінату наближений до міського голови міста Марганець Олени Жадько.

«Працівник помер від електротравми під час аварійної ситуації, яка виникнула на підприємстві. Андрій Швець намагається приховати смертельний випадок, видаючи його за серцевий напад», — розповідають активісти ГО «Стоп корупція».

Активісти вбачають причини таких випадків в халатних та корупційних діях з боку заступника голови правління Марганецького гірничо-збагачувального комбінату. За їхніми словами, Андрій Швець використовує кошти, що призначені на ремонт обладнання та на заходи з охорони праці за власними потребами.

Повідомляється, що у лютому 2017 р. стався груповий нещасний випадок, який досі не розслідуваний і всіляко затягується та фальсифікується.

«На нашу думку, якби тоді керівництво Марганецького гірничо-збагачувального комбінату зробило висновки про необхідність контролю за станом охорони праці та кваліфікацію відповідальної особи – пана Швеця, то цього б випадку могло б не бути», – припускають активісти.

Марганецький осередок ГО «Стоп корупції» висловлює співчуття родинам загиблих та звертаються до незалежних профспілок з проханням допомогти в проведенні об’єктивного розслідування.

ГО «Стоп Корупції» м. Марганець

stopkor.marganets@ukr.net

(066) 634 86 82

Scroll to Top
Догори