Марганецький відділ освіти продовжує ставити директорів-маріонеток

Марганецький відділ освіти продовжує бешкетувати та намагатись призначати на посади директорів закладів освіти в місті людей, які не тощо довготривалий час піднімали ці заклади в адміністративному плані, а й ще піклувались про освіту нашого маленького підростаючого покоління. В світі останніх новел законодавства та децентралізації влади, на заклади освіти покладена дуже висока планка дій —  це і збільшення фінансування на ремонти приміщень, і збільшення відповідальності за вихованням наших дітей, і збільшення самостійності шкільного самоврядування. Але ці всі цілі в нашому місті не мають цього законодавчого підтвердження… не вигідно пані міському голові та начальнику відділу освіти залишати на посадах висококваліфікованих спеціалістів вони намагаються через фіктивний конкурс призначити невідомих осіб, які наближені до них.

Screenshot_2018-07-03 Конкурси - відділ освіти Марганецької міської ради
Марганецкий очевидец

Джерело скріну відділ освіти Марганецької міської ради

Більш детально з якими можна ознайомитись за посиланням.

А як же ще пояснити, що з деякими керівниками закладів просто не хочуть продовжувати контракти, мотивуючи необхідністю проведення конкурсів… Про положення про проведення конкурсів та про законність його ми зупинимось трохи пізніше… Наразі у нас виникає підозра в намаганні проведення конкурсів та призначення нових керівників лише з корупційної складовою. Адже  задля освоєння корупційних схем дуже вигідний «свій» керівник – він і підпише акти виконаних робіт на не існуючи кошти, і з батьків буде вимагати незаконні вкладення до «фондів» шкіл та класів, які ні ким не контролюються. Тому і намагаються «поставити» своїх керівників. Цьому є протидія – це дійсно коли проводять конкурс на рівних паритетних засадах всі учасники учбового та життєдіяльного процесу – це і влада, і батьківський комітет, і дійсно незалежна профспілка, і незалежні громадські організації. В рівних пропорційних представництвах.  Чуєте пані Кострикіна та пані Фоміна!!!  Закінчуйте свої корупційні схеми!!! Колективна відповідальність не пройде!!!

В зв’язку з цим ми звернулись до відділу освіти та до Марганецького міського голови з вимогою надати копії документів та роз’яснень стосовно цієї ситуації.

Марганецький осередок ГО «Стоп корупції» буде і надалі спостерігати за ситуацією та інформувати містян та домагатись ВИКОНАННЯ ЗАКОНУ!!!Бо Марганецький відділ освіти та міський голова підміняють реформи освіти та перетворюють на своє ЧП. Закликаємо всіх небайдужих приєднуватись до перемоги!

ГО «Стоп Корупції» м. Марганець

stopkor.marganets@ukr.net

(066) 634 86 82

Scroll to Top
Догори