Бізнес на кістках або нічого особистого…

Бізнес на кістках або нічого особистого «Стоп корупції» проводить розслідування стосовно корупційних схем (а саме умисне знищення комунальних підприємств міста задля збагачення окремих наближених до мера Жадько осіб) і ось наразі в одному випадку ми дізнались цікаві подробиці.

Є такий собі депутат Бондаренко.

0_161016_d38dfae6_orig-width611-height482-border0-title152-611x482
Марганецкий очевидец

Головною темою, якою він факультативно з партійною діяльністю почав займатися, стало кураторство кладовищ в місті через свою фірму ЖКП «Благоустрій» (офіційно займається комунальною сферою), а якщо бути точніше звинувачення сиплються щодо незаконного заволодіння ним Марганецьких кладовищ. Зрозуміло, що цей «чорний» бізнес приносить колосальні доходи, за що він «вдячний» меру Жадько.

Читайте також: На Дніпропетровщині посадовці збагачуються на горі Марганчан…

Після нашої статті ми написали декілька звернень до міського голови і сподівалися, що розкрадання та кришування на кладовищах припиняться і буде цим займатися комунальне підприємство, а не пацюки.

Screenshot_2018-07-09 Надання інформації - запит до Марганецька міська рада
Марганецкий очевидец

І ось яку відповідь отримав наш активіст:

attachment 03
Марганецкий очевидец
attachment 04
Марганецкий очевидец

Після цієї відповіді всім все стало зрозуміло що бізнес на горі це бізнес ЖАДЬКО…

Ви пам’ятаєте в якому жахливому стані знаходяться кладовища міста… зверніть увагу на те що балансоутримувачем є КП «Центр комунальних послуг та комунального майна територіальної громади м. Марганця».

Screenshot_2018-07-09 Благоустрій території кладовища м Марганець Дніпропетровської обл
Марганецкий очевидец

Джерело скріну: Благоустрій території кладовища м.Марганець Дніпропетровської обл.

їм надали кошти на Благоустрій території кладовища м.Марганець Дніпропетровської обл. Строк виконання робіт з 04 квітня 2018 р. по 31 грудня 2018 р… і на перший вигляд справа добра але… це ж гроші і ось чомусь сьогодні 09.07.2018 р. о 10:30, КП «Центр комунальних послуг та комунального майна територіальної громади м. Марганця» чомусь відмовився від договору? А саме Петрук — керівник цього підприємства написав доп. угоду на зменшення суми на 90 тис. гривень. Бо сьогодні 09.07.2018 р. о 11:30 необхідно було укласти договір з фірмою наближеною до депутата Марганецької міської ради, на таку ж саму суму грошей. Збіг? Не думаємо!

Screenshot_2018-07-09 Благоустрій території кладовища м Марганець Дніпропетровської області
Марганецкий очевидец

Джерело скріну: Благоустрій території кладовища м. Марганець Дніпропетровської області

Пам’ятаєте статтю: Марганецький осередок викрив корупційну складову та корупційний ланцюжок влади депутата фіктивних фірм у конкурсі через систему «Прозорро»…де заступник міського голови Приймак разом з членами конкурсного комітету викрили пов’язаність фірм ПП «АВІГНЯ СТ» ЕДРПОУ 33796221 і ТОВ «ЖБК БЛАГОУСТРІЙ» ЕДРПОУ 40335542 остання фірма це дитя пана Бондаренка… ось громада і робіть висновки…
А ми зробимо звернення до правоохоронних органів і про результат повідомимо громаду.

ГО «Стоп Корупції» м. Марганець

stopkor.marganets@ukr.net

(066) 634 86 82

Scroll to Top
Догори