Громадські слухання стосовно пасажирських перевезень або як увірвався терпець обурених містян…

07.08.2018р. у великій залі Марганецької міської ради відбулись збори небайдужих громадян міста Марганець, де було розпочато Громадські слухання з проблеми пасажирських перевезень у місті. За результатами зборів міському голові Жадько О.А. (яка вкотре проігнорувала спілкування з громадою та втікла — заступник, пан Андрій Приймак заявив, що голова міста на лікарняному, а потім пані Ірина Міняйло — секретар міської ради оголосила, що Олена Анатоліївна у відрядженні, одним словом забрехались в край) направлено рішення зборів. Ми не будемо детально зупинятись на ході проведення Громадських слухань, бо все це містяни можуть переглянути без коментарів за посиланням. Але маємо зазначити лише одне – Марганецька так звана «влада» вже «достала» містян. Дуже показово нагадали можновладцям про всі їх «досягнення» — і зриви опалювальних сезонів, і розкрадання майна містян (тепломережіпідмітально-прибиральної машини, коштів на ремонтах доріг та покрівель та багато іншого), і «новий пляж»,  якість дорожнього покриття центральних вулиць, «фарбування бордюрів», знищення здорових дерев рідких порід… Перелічувати можливо дуже довго.
І ось нове покращення – в сфері пасажирських перевезень. Мало того, що пані Жадько та пан Приймак не можуть вирішити питання пільгових перевезень містом – вони ще й дурять містян, бо якийсь дивний підхід до так званої монетизації – то спочатку дамо лише воїнам АТО, а інші пільговики це не люди, то згодом під тиском громадськості дамо ще Афганцям та Чорнобильцям – але якось вибірково при необхідних 500 тис.грн… – перерахували 100 тис.грн… Але взагалі Не відомо як будуть виплачувати ці кошти – чи за алфавітом, чи за «заслугами», чи за якимось своїм нікому не відомому принципу. Але зовсім забули про інші пільгові категорії – пенсіонери, діти війни та інші… Згідно чинного законодавства України, кожен пільговик має право на безкоштовний проїзд, але в нашому місті потрібно ходити до Жадько принижуватися, щоб та дала гроші на проїзд, всім тим хто його і так заслужив ціною власного здоров’я!

Читайте також: На Дніпропетровщині, у м. Марганець обурені мешканці мітингували біля виконкому…

На цьому заході виникло дуже багато питань про підробку так званого «звіту», який виконало ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «УКРАЇНСЬКА ІНВЕСТИЦІЙНО-КОНСАЛТИНГОВА КОМПАНІЯ», яка за видами діяльності згідно КВЕД не має ніякого відношення до пасажирських перевезень. Нагадаємо, що цю аферу з вивчення пасажиропотоку в місті «провернув» пан Приймак через міську організацію ветеранів і попросту «розпилили» 100 тис.грн…

Але у нас виникає дуже багато запитань до членів виконкому – ви при своєму розумі і на «кого ви працюєте»??? Як взагалі можливо було голосувати за такі рішення??? Жадько найняли на посаду голови міста лише на п’ять років, і якщо ви спроможні виконувати свої обов’язки та й взагалі постійно на лікарняному, то навіщо Ви є?! Недовіру можуть висловити не тільки депутати, але і містяни також. Насправді все це відбуваться в нашому в місті, тільки завдяки тому, що зараз при владі всі іногородні (мер Жадько з Мар’янського, Апостолівський район, заступники Приймак та Маргацька, юрист Ноздрін з м. Нікополь) тому вони тільки і роблять, що грабують наше з вами майно. Громада міста буде звертатись до депутатів Марганецької міської ради з вимогою про припинення діяльності такого складу виконкому та звільнення з посад таких заступників… Дуже цікаво буде спостерігати за діями «народних обранців», які замішані на корупційних схемах міського голови…

Велика подяка всім небайдужим містянам, які прийняли активну участь у цьому заході. Тільки разом ми зможемо подолати свавілля місцевої влади!
Марганецький осередок ГО «Стоп корупції» буде і надалі інформувати містян та допомагати в боротьбі проти можновладців.

ГО «Стоп Корупції» м. Марганець

stopkor.marganets@ukr.net

(066) 634 86 82

Scroll to Top
Догори