Після скандального звільнення директорки школи у Марганці – чергова відмова суду

0_15ea0e_dd200ebd_orig-width255-height90-border0-titlestopkor
Марганецкий очевидец

В цю середу, 5 вересня, у Марганці суд знову відмовився поновлювати на посаді директора школи ЗОШ №3 та активістку “СтопКору” Куржанову.

Про це повідомив один із громадських активістів міста Марганець.

Активістку місцевого осередку «Стоп корупції» звільнили в розпал навчального процесу на вигаданих підставах. За судом слідкували представники марганецького офісу проекту.

Нагадаємо, незаконне звільнення відбулося ще у січні цього року. Через активну громадянську позицію на Куржанову постійно йшов наростаючий тиск з боку місцевої влади. Наприклад, вимагали від неї потруїти всіх собак біля навчального закладу, але вона відмовилась. З цього приводу Наталя Іванівна отримала одну з перших доган. І згодом її звільнили на підставі багатьох наклепів, зокрема однією з причин стало те, що вона провела у школі конкурс дитячих малюнків “Стоп Корупція”.

Процес звільнення Наталії Куржанової відбувся із грубим порушенням трудового законодавства – її звільнили під час відпустки. У результаті штучно створеної судової тяганини, яка відбувалась з численними порушеннями, 18 травня суддя Марганецького суду відмовилась відновити пані Наталю на посаді.

Варто додати, що до цього до неї за 15 років професійної діяльності на посаді директора жодних претензій не було.

Марганецький осередок ГО “Стоп корупції” буде й надалі спостерігати за розвитком подій та інформувати містян”, – зазначають активісти “Стоп корупції”.

Джерело: Інформаційний портал «СтопКор»

Scroll to Top
Догори