Тимошенко свого слова дотримається!

Петро Порошенко каже, що його попередник Янукович вкрав мільярди доларів, загрузив їх у «Камази» і вивіз у Ростов. Але замість того, щоб знайти гроші і повернути їх українцям Порошенко пішов точно таким же самим шляхом: дуже хоче вкрасти наші гроші. Вірніше він хоче за безцінь відібрати нашу з Вами власність і забезпечити власний добробут та добробут своєї родини навіки!

І для цього Порошенко разом із керівниками Нафтогазу України придумали корупційну схему, за якою вони хочуть передати із державної власності у свою половину вітчизняної газотранспортної системи за ціною у 20 (!!) разів меншу за ринкову.

Про цю корупційну аферу суспільству розповіла головний кандидат на посаду Президента України Юлія Тимошенко, яка терміново скликала усіх провідних журналістів і під камери, на весь світ, звинуватила нинішню владу у підготовці такого дійства.

Крім цього лідерка опозиції нагадала, що завдячуючи транзиту газу ми щороку отримуємо до бюджету близько 3 млрд. доларів, якими ми фінансуємо нашу армію, школи та дитячі садки.

Тимошенко також виступає проти збільшення ціни на газ, яку пропонує нинішній Уряд Гройсмана. Замість підвищення ціни, яка неодмінно потягне за собою підвищення тарифів на тепло і на світло Юлія Володимирівна пропонує чиновникам менше красти. А для того, щоб прибрати усі корупційні схеми довкола газу та газотранспортної системи Тимошенко обіцяє, що після перемого на президентських виборах, ліквідує НАК «Нафтогаз України» та прибере усіх посередників.

Знаючи рішучість дій, яку Тимошенко демонструвала, коли була Прем’єр-міністром України, впевнений, що своє слово вона витримає.

А знаєте, як прореагували керівники Нафтогазу на заяви Тимошенко? Керівник Нафтогазу Анлрій Коболєв каже, що якщо компанію буде ліквідовано, то ми не отримаємо грошей від Газпрому, у якого виграла суд у Стокгольмі. Тобто він підтвердив, що 40 мільйонів, яку він роздав своїм підлеглим за перемогу в суді не надійшли від Газпрому, а це наші з Вами гроші за спожитий газ???

А його заступник Юрій Вітренко вмить перевів отримані гроші на рахунки дружини до Ліхтенштейна.

Нагадаю всім, що на минулому тижні Юлія Тимошенко провела форум, на якому анонсувала Новий економічний курс України, у якому, зокрема зазначила, що в Україні потрібно створити новий газовий хаб, за яким ми збільшимо послуги наших європейських партнерів не лише газотранспортною системою, а й газосховищами, де будуть триматися запаси газу, на випадок значного перепаду температури повітря.

На що Порошенко і його кліка відповіли спробою перебрати усе до своїх «загребущих» рученят.

Не вийде! Бо Тимошенко вивела їх на чисту воду, а коли стане Президентом України зробить все, щоб вичистити в країні усю корупційну гідру.

А прості люди допоможуть їй у цьому!

 

Василь Вакаров,

 політичний експерт ІНПОЛІТ

Scroll to Top
Догори