«Батьківщина» підтримала введення воєнного стану в прикордонних областях України

Фракція «Батьківщина» у Верховній Раді України одностайно підтримала Закон про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні».

У своєму виступі з парламентської трибуни лідер партії Юлія Тимошенко заявила, що фракція підтримує введення воєнного стану, але категорично проти обмежень прав і свобод громадян. Вона зауважила, що з перших днів російської агресії в Україні «Батьківщина» послідовно виступала за введення воєнного стану, який, проте, мусить працювати проти країни-агресора, а не проти громадян України.

Разом з тим заступник Голови партії «Батьківщина» Іван Крулько під час виступу в сесійній залі наголосив на тому, що попри введення воєнного стану у президента немає реального та дієвого плану дій із протидії ворогу та захисту України.

Іван Крулько підкреслив, що під час засідання ВРУ він так і не почув від президента та керівників силових відомств реального плану дій на 30 чи 60 днів щодо протидії російській агресії та видворення агресора з території України, щодо деокупації Донбасу, повернення Криму та 2 млн. українців, які втратили домівки і є внутрішніми біженцями.

 

Scroll to Top
Догори