Учасники АТО — Наша відповідь на відеозвернення Жадько О.А.

Як ми писали раніше, Марганецький осередок ГО «Стоп корупції» звертався до голови міста Жадько та вимагав публічного вибачення перед МАРГАНЧАНАМИ стосовно образ в своїх інтерв’ю жителів, яким не все одно що відбувається у нас. Це і прибирання сміття в місті, і знищення комунальних підприємств, а саме Марганецтепломережі, Міськкомунгоспу, покосу небезпечного алергену — амброзії, освітлення на вулицях, жахливих доріг з великими ямами, пасажирських перевезень й не тільки.

Учасники АТО з Марганця вирішили теж записати своє звернення до голови міста Олени Жадько та висловити все, що думають з цього приводу.

Нагадаємо, нещодавно, 07.08.2018р. у великій залі Марганецької міської ради відбулись збори небайдужих громадян міста Марганець, де було розпочато Громадські слухання з проблеми пасажирських перевезень у місті.

Повну версію дивіться ТУТ

Жадько як завжди для неї з робочого місця втекла, щоб не спілкуватися з містянами, а наступний день вона дала інтерв’ю, стосовно цієї ситуації, та назвала всіх Марганчан, тих кому зручно ці маршрути, які їздять на роботу, в школу та й в принципі по місту на громадському транспорті, а не на Porsche Cayenne — ГАДАМИ!

Хотіли також б додати, що 14 серпня 2018р. о 08:00 годині пройде 41 позачергова сесія Марганецької міської ради. Засідання сесії буде проходити в великій залі міської ради, за адресою вул. Єдності буд. 29-а. А громадські слухання відбудуться того ж дня, о 17:00. Ми запрошуємо ВСІМ прийти о 08:00, щоб побачити живцем Жадько та її депутатів-поплічників, задати їм свої наболіли питання по знищенню м. Марганець, почути їх відповіді та й взагалі подивитися їм в очі.

ГО «Стоп Корупції» м. Марганець

stopkor.marganets@ukr.net

(066) 634 86 82

Scroll to Top
Догори