«Батьківщина» здобула незаперечну перемогу на виборах в ОТГ 23 грудня

«Батьківщина» перемогла на виборах в об’єднані територіальні громади (ОТГ), які відбулися 23 грудня, отримавши 35,7% голосів виборців.

Про це повідомила лідер партії Юлія Тимошенко на прес-конференції в Києві, посилаючись на попередні результати місцевих виборів.

«Абсолютне перше місце з великим відривом посіла «Батьківщина» – 35,7%. На другому місці з результатом 22,7% – Блок Петра Порошенка. Ці вибори – остання велика репетиція перед президентськими виборами. Це остання справжня соціологія, де не міряють випадково думки якихось людей, де соціологію рахують конкретно по бюлетенях», – наголосила політик.

Юлія Тимошенко привернула увагу до того, що з кожними новими виборами до об’єднаних територіальних громад ВО “Батьківщина» вагомо нарощує свій результат народної довіри.

«Ми починали з 5,68% у 2014 році, у 2016-2017 роках – 28,6%, а на останніх виборах ми вже маємо 35,7%», – сказала вона.

Юлія Тимошенко висловила вдячність своїй команді, яка вміло протистоїть адміністративному ресурсу, який на виборах до ОТГ активно задіює влада.

«Це означає, що на президентських виборах, які б технології не використовував Порошенко, з такими громадянами і з такою командою, як у мене, ми можемо протистояти всьому. Ми не дамо їм сфальшувати президентські вибори», – наголосила політик.

Як відомо, у неділю, 23 грудня, відбулися перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад ОТГ і відповідних сільських, селищних, міських голів у 77 ОТГ в 13 областях України.

 

Scroll to Top
Догори