В Марганецькій міській раді 31.10.2019р. запланований шабаш відьом…

Jadko 31Незабаром нас очікує дещо контроверсійне свято. 1 листопада в деяких культурах світу відзначають День всіх святих. А на передодні 31 жовтня відзначають Хеловін. Вважається, що в цей день уся нечисть приходить у наш світ погуляти, так би мовити, ну й нашкодити комусь, звичайно.

Не оминуло це свято і наш Марганець – саме в цей день 31 жовтня 2019 року мер міста Жадько та група її подільників планують вкотре пограбувати Марганчан – провести сесію міськради та роздерибанити бюджет, комунальне майно та землі.

Адже як ще пояснити винесення на сесію проектів рішень, де будуть затверджуватись вже вкрадені кошти та планування вкрасти ще… Також знову планують таки продати за безцінь будівлі пологового будинку, неврології, затвердити розпродаж земельних ділянок та багато іншого.

За підтримку Жадько група депутатів-подільників отримають хто місця під кіоски, хто кошти на автоперевезення, хто роботи по тротуарній плиткі – ну а деякі обіцянки на подальше депутатство від партії «Слуга народу»… Адже за інформацією інсайдерів у місті Марганець з’явився «смотрящий» від партії «Слуга народу» – депутат облради Кравченко (давній соратник та друг пані Жадько). Вони вже провели декілька зустрічей з «вірними» депутатами – де вирішили, що будуть іти від правлячої партії та підтримувати на майбутніх виборах Жадько – адже в місті є ще, що пограбувати.

Ось наприклад – на «знамениті» підгодовування електорату з бюджету вже «проїли» півмільйона гривень. Але цього замало – треба до кінця року ще пів мільйону роздерибанити. На благоустрій міста «витратили» більше ніж 3 мільйони гривень – де ці кошти можете лише здогадуватись… На так звані зупинки міського транспорту витратили майже 200 тисяч гривень – ми щиро бажаємо постояти можновладцям в негоду на цих зупинках (обов’язково з голосуючими депутатами). Але тут все просто – це на догоду двом депутатам… На встановлення «Сина шахтаря» та «Школяриків» – майже 200 тисяч… і коли вірні глашатаї з піною доказують, що це подарунок – читайте буквар – це кошти з обласного бюджету… Але це ще не все – нам у цьому році та в 2020 році «понаставляють хвігурок» ще більш ніж на 1 мільйон гривень…

Значні кошти – майже 1,5 мільйона гривень – направляються з обласного бюджету за пропозиціями обласних депутатів. Але дуже цікаво було б опублікувати прізвища отримувачів – за інформацією значні кошти розподіляються не серед тих, хто їх потребує, а серед батьків та родичів можновладців, які підтримують пані Жадько.

Дуже цікава ситуація з Марганецьким водоканалом – з кишень Марганчан продовжують «витягувати» кошти на погашення заборгованості за електроенергію – 3 мільйони вже віддали, а на цій сесії ще 640 тисяч віддамо… Але ще дивніший проект рішення «Про затвердження нового статуту водоканалу» – коли депутати пропонували Жадько вивчити це питання і прийняти зі змінами – вона з неймовірним галасом своїх глашатаїв Мухіних ображали депутатів. Не дослухаючись до порад пані Жадько зі своєю групою депутатів прийняли Статут, який виявився повною маячнею…

На Дніпропетровщині в м.Марганець високопосадовці планують розікрасти

І що ж тепер – будемо приймати новий і платити кошти за його реєстрацію…

Також виноситься ряд земельних питань, якими будуть вирішені питання дерибану земель. У нас запитання до голови земельної комісії Аксьонова: Ви знов будете виносити пропозицію голосувати все пакетом, щоб скрити всі ці махінації? Чи все ж таки будете дотримуватись закону та голосувати за кожне рішення окремо.

І як що щодо голосування таких одіозних депутатів як Бондаренко, Ситник, Міняйло, Рядінський, Швець, Вітько, Сметанко, Кропивна, Кондратович, Євдокименко, Ваданов, Гугля, Харіна, обидва Хлєбнікових – не виникає ні яких запитань – ці підтримують абсолютно всі рішення за свої «кишенькові» вигоди. У нас запитання до депутатів Влада та Аксьонова – ви теж отримуєте з «кормушки» чи у вас просто відсутнє своє бачення та самоповага??? Як можна приймати участь у дерибані міста??? Як ви дивитесь у очі Марганчан??? Вам не соромно??? Коли Влад І.І. тільки приймав присягу – він клявся голосувати тільки по совісті та тільки на благо Марганчан! Так де ж тут благо Марганчан???

Марганчани! Запам’ятовуємо всі ці прізвища і уважно спостерігаємо за голосуванням на сесії! А ми Вас обов’язково проінформуємо – хто приймав участь у цьому шабаші та як голосував.

ГО «Стоп Корупції» м. Марганець

stopkor.marganets@ukr.net

(066) 634 86 82

Scroll to Top
Догори