В місті Марганець, що на Дніпропетровщині міський голова провела сесію міськради в порушення Законодавства…

DSC02287Як ми вже зазначали раніше:

В Марганецькій міській раді 31.10.2019р. запланований шабаш відьом…

Чергова скандальна сесія перенесена?!

Перенесена сесія не відбулась: на Дніпропетровщині депутати вимагають зняти корупційні проекти…

в місті Марганець три рази поспіль 31.10.2019р. не відбулася чергова сесія Марганецької міської ради.
17 депутатів Марганецької міської ради вимагали зняти проекти рішень, які містять корупційну складову та вимагали нарешті почати вирішувати проблеми містян. Мер Жадько О.А. перенесла засідання на сьогодні 04.11.2019р. на 15-00.
І ось сьогодні 04.11.2019р. о 15-00 відбувся вже не шабаш відьом, а збіговисько злодіїв – в порушення Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Регламенту Марганецької міської ради міський голова Жадько Олена Анатоліївна скоїла кримінальне правопорушення – «відкрила і провела засідання сесії ради» при наявності ЛИШЕ 17 депутатів.

Відповідно до ч.12. ст.46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» – Сесія ради є повноважною, якщо в її пленарному засіданні бере участь більше половини депутатів від загального складу ради та згідно до ч.3 ст.45 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» – Загальний склад ради визначається відповідно до закону про вибори.
Загальний склад Марганецької міської ради – 34 депутата. Більше половини депутатів від загального складу ради – 18 (вісімнадцять), а не 17 (сімнадцять).
Тобто Жадько та її посіпаки заради розкрадання бюджету, комунального майна та земель пішли на скоєння ЗЛОЧИНУ!
Але це ще не всі «приколи» проведення сесії – спочатку проект рішення щодо змін до бюджету не був прийнятий. І ось знову після з’ясування стосунків за закритими дверима та неймовірного скандалу, за наявною інформацією (з найближчого оточення Жадько) депутат Сметанко «вибив» собі додаткові кошти з міського бюджету. І знов всупереч Регламенту та Закону пані Жадько повторно поставила це питання на голосування і воно було «прийняте».

Запам’ятайте прізвища цього банд-формування:

Zhadko0918

Депутатський корпус

Джерело скріну: Марганецька міська рада

ГО «Стоп Корупції» м. Марганець

stopkor.marganets@ukr.net

(066) 634 86 82

Scroll to Top
Догори