ЗАМІНИЛИ ШИЛО НА МИЛО – АБО КОЛИ КОРУПЦІОНЕРИ ПЕРЕСТАНУТЬ ПРАЦЮВАТИ НА АТ “МГЗК”?!

0_166df9_abfdc412_orig
Марганецкий очевидец. Фото: Володимира Садикова

До нас, як до громадської організації, звертаються мешканці міста Марганця з проханням допомоги в їх боротьбі з корупцією та свавіллям влади. Це стосується і місто утворюючого підприємства АТ “МГЗК”. Ми постійно інформуємо Марганчан про стан охорони праці на гірничому комбінаті.
Так, нажаль, в зв’язку з наявністю на комбінаті робіт з підвищеною небезпекою, трапляються і нещасні випадки, через що працівники комбінату постраждали, а деякі і померли. Але протягом останніх чотирьох років більшість цих фактів були УМИСНО СКРИТІ на той час заступником голови правління АТ “МГЗК” з охорони праці Швецем А.С. Ми неодноразово з цих приводів звертались і до Державної служби України з питань праці і надавали розголос спробам покривання нещасних випадків.
І ось нарешті заступника голови правління АТ “МГЗК” з охорони праці Швеця А.С. ЗВІЛЬНЕНО. На його місце призначено депутата Марганецької міської ради Вітька Андрія, який до цього займав посаду головного інженера комбінату ( напевно дуже «якісно» виконував свої посадові обов’язки), який також замість того, щоб займатися ОХОРОНОЮ ПРАЦІ – він то на турбазі “ЧАЙКА” з міським головою і іншими депутатами в робочий час розпивають горільчані напої, то займається разом з групою Жадько дерибаном міста. Нажаль на шахті №9/10 знову виробнича травма, яку вже Вітько намагається приховати…

C0007

Також сумно, що пан депутат Вітько вирішив всіх обдурити і придбав 2019-02-15 кросовер HAVAL H6 2018р. білого кольору майже за 20300$ (майже 500 000 грн.) і їздить на ньому і по місту,і на роботу в АТ “МГЗК”, і до пані Жадько. Але придбав на доньку 1994 року народження і собі в декларацію забув внести… Чому?

5b0e4bd5f7906e82dc42152d6c634e7e

Звертаємось до правоохоронних органів щодо перевірки викладених фактів порушення корупційного Законодавства Вітьком Андрієм Володимировичем та притягнення його до відповідальності.
Також звертаємось до керівника АТ “МГЗК” АЛЄКСЄЄНКО ОЛЕКСІЯ МИКОЛАЙОВИЧА щодо перевірки викладених фактів та в разі підтвердження – притягнути заступника голови правління АТ “МГЗК” З ОХОРОНИ ПРАЦІ ВІТЬКА АНДРІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА ДО ДИСЦИПЛІНАРНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ. Досить вже таким горе працівникам ганьбити імідж комбінату.

ГО «Стоп Корупції» м. Марганець

stopkor.marganets@ukr.net

(066) 634 86 82

Scroll to Top
Догори