У Марганці влада визнала себе власником двох аварійних мостів – документ

МістЯк я неодноразово писав за ці п’ять років корупція в Марганці зашкалює.

Скільки проектів на які було виділено сотні мільйонів гривень, які були освоєно, але роботи до кінця так і не завершено. Це і школи, дороги по вулицям Єдності, Гідності, Кленова та інші, а також парк та центральна площа.

Для прикладу, капітальний ремонт школи №2, у якій забули зробити туалети та інші моменти і які доробляли батьки школярів. Річка Томаківка, де ситуація стала ще гірша ніж до її розчистки.

Ми звертали увагу на аварійні проблеми мостів в Марганці ще у 2017 р. і що? Місцевій владі це було не цікаво. Тоді впала частина мосту, що між Закам’янкою та Максимівкою по вулиці Нікопольській. І що зробила Жадько? Вона просто надала вказівку заварити прохід з однієї сторони, а розробити проект на капітальний ремонт забули, бо там багато не вкрадеш.

Не краща ситуація і на мості через залізничні колії, але проект на капітальний ремонт цього мосту знаходиться в приміщенні виконкому з вересня 2015 р. бо він був також визначений, як аварійний.

Пам’ятаєте, як відповідала Жадько?

“То не наші мости і ми не маємо права їх ремонтувати!”, – заявляла мер Марганця.

У 2020 році по всій Україні почали масово падати аварійні мости. Ця проблема стала головною для президента Зеленського і він взяв це питання під особистий контроль. І ось в нашому місті сталося прозріння і Марганецький виконком прийняв рішення щодо цих мостів і в цьому рішенні видно, що балансоутримувач цих аварійних мостів є КП “Центр комунальних послуг та комунального майна територіальної громади м. Марганець” директором, якого є Петрук.

photo_2020-06-11_19-15-30

Чому ж керівник підприємства Петрук не несе відповідальність за халатну бездіяльність щодо майна, яке є на балансі його підприємстві?! Адже за інформацією небайдужих людей, керівник підприємства, ЗАМІСТЬ ВИКОНУВАТИ СВОЇ ОБОВ’ЯЗКИ, займається підготовкою до місцевих виборів.

Звертаюсь до правоохоронних органів перевірити ситуації навколо аварійних мостів в Марганці те притягти винних до відповідальності.

Scroll to Top
Догори