ЧЕРГОВИЙ ПЕРЕВОРОТ В «ЗЕ! КОМАНДІ» МАРГАНЦЯ

Минулого року було обрано нового Президента України Володимира Зеленського, значна більшість марганчан віддали свої голоси за нього. Відразу після виборів у Марганці була сформована ініціативна та доволі чисельна група місцевих активістів «Зе! Команди» на чолі з підприємцем Олексієм Костенко.

Влітку 2019 р. відбулися парламентські вибори в Україні, на яких переконливу перемогу отримав кандидат від «Слуги народу» Олександр Трухін, завдяки значній допомозі наданої місцевими активістами «Зе! Команди».

Після завершення виборів у «Зе! Команди» Марганця щось пішло не так, розпочалися сварки, взаємні звинувачення, розходження поглядів та розподіл раніше єдиної організації на декілька груп впливу, було змінено керівника Олексія Костенка на Вадима Барду.

На днях нам стало відомо, що без проведення партійних зборів, будь-якого обговорення з місцевими активістами, за телефонним дзвінком з м. Дніпро, Вадима Барду відсторонено від керівництва міської організації «Слуги народу», а всі повноваження по формуванню списку кандидатів у міськраду і висування кандидата на посаду міського голови Марганця, передано до підприємства Коломойського – Марганецького ГЗК, а нас просто кинули.

В останньому інтерв’ю голови правління Марганецького ГЗК Олексія Алєксєєнка, було заявлено про намір власника комбінату зайняти провідну позицію в міськраді (мати більшість) і отримати посаду міського голови.

Враховуючи той факт, що власник Марганецького ГЗК буде мати дві рейтингові партії «Слуга народу» та «За майбутнє», такі амбітні плани мають право на життя.

Хочеться поставити марганчанам одне питання для обговорення:

– Як Ви вважаєте, коли буде обрано більшість депутатів представниками Марганецької міськради та мера міста від комбінату, чи збільшаться надходження до міського бюджету від Марганецького ГЗК, і чи будуть вони працювати на користь марганчан чи підприємства?

М. Ситник активіст «Зе! Команди»

Джерело: Мій Марганець

Scroll to Top
Догори