Вибори 2020: Жадько вирішила обдурити закон

ЖадькоВ період виборчих перегонів закон не працює лише для міського голови Жадько. Вона вирішила, що Марганець – це її власна губернія і що хоче те і творить, а в період виборчого процесу Олена Анатоліївна нахабно ігнорує виборчий кодекс України.

Ось конкретний момент. В палатках політичної партії у місті Марганець роздають разом з газетами листівки в підтримку міського голови без вихідних даних, а це є порушенням виборчого кодексу України.

photo_2020-09-30_15-22-47 photo_2020-09-30_15-22-48

Також ті бігборди що, повстановлювала Жадько, розмістили різні інформаційні плакати зі скритою агітацією за міського голову Жадько і не містять вихідних даних.

photo_2020-09-29_15-21-35

Останнім апофеозом стало те, що виконуючий обов’язки керівника комунального підприємства “марганецький водоканал” депутат Марганецької міської ради і сьогодні кандидат в депутати Марганецької міської ради Ваданов Валентин, в медіацентрі виконавчого комітету Марганецької міської ради проводив агітацію за діючого міського голову Олену Жадько і в кінці проагітував за політичну партію “Пропозиція”.

Звертаємось до генерального прокурора України Ірини Венедіктової, міністра МВС Арсена Авакова, до голови СБУ Івана Баканова щодо притягнення до відповідальності міського голову м. Марганець Жадько за постійне умисне порушення виборчого кодексу України.

ГО «Стоп Корупції» м. Марганець
stopkor.marganets@ukr.net

Scroll to Top
Догори