На Дніпропетровщині мери об’єдналися проти високих тарифів (відео)

Sauk i BorovykУ Дніпропетровській області мери двох міст Нікополь і Марганець записали відеозвернення з вимогою повернути пільгові тарифи на електроенергію для жителів 30-км зон спостереження АЕС. Про це голова Нікополя Олександр Саюк написав у себе на сторінці у Facebook.

Мер міста Марганця Геннадій Боровик заявив, що вони планують зустрітися з президентом України та нардепами аби вирішити вкрай наболіле питання.

“Ми закликаємо вас всіх поставити підписи під петицією і підтримати нас. У нас є багато планів. Ми збираємося все таки поїхати до президента України, зустрітися з ним, пояснити наше тяжке становище. Тому що наші пенсіонери і жителі не витримають тих платіжок, які будуть виставлені за електроенергію. Також ми хочемо потрапити до Верховної Ради до своїх депутатів, яких ми обирали і донести їм вже на власні очі. І на сьогоднішній день ми можемо боротися тільки таким шляхом, законним для нас усіх”, – зазначив Геннадій Боровик.

Нагадаємо, У 2016 році три міста Дніпропетровщини — Нікополь, Покров та Марганець — вирішили відмовитися від централізованого опалення і перевести житло та соціальні об’єкти на опалення електрикою та альтернативною енергією. Люди масово користуються електрообігрівачами у зимовий період. Ліквідація пільгового тарифу дуже сильно вдарить по кишеням мешканців Нікопольщини.

Джерело: Інформаційний портал «СтопКор»

Scroll to Top
Догори