У Марганці хворому відмовили у госпіталізації…

У Марганецькій лікарні хворий не зміг отримати належну допомогу через халатне і байдуже ставлення до пацієнтів. По-людськи ж прийняли у Нікополі.

Як розповів чоловік, дільничий лікар направив його на ургентну (строкову) госпіталізацію на санпропусник. Були погані аналізи. До цього хворий місяць перебував на амбулаторному лікуванні. Те що потім відбувалося він досі згадує з болем і хоче домогтися справедливості, адже на його місці може опинитися, хто завгодно.

«Спустився Хлєбніков старший. Я йому подаю аналізи. Він питає: Де ти здавав. Відповідаю: У вас на третьому поверсі. 10 хвилин тому здавав. Він каже: Не бреши. Ці аналізи не ті що треба, мені потрібна повна картина. Здай біохімію з вени. Зараз прийдуть. Потім поклав на кушетку. Зробив мені пробу Пастернацького. Кажу: Та не бийте по нирках, боляче. Та це у тебе не нирки, а радикуліт. Почав ноги згинати. Я йому розповідаю: Так болить, а так ні. А він потім каже мені: Не пІзди (саме так з лайкою), що це нирки. Це не мій профіль, це радикуліт. І бачить мої аналізи, кров у сечі, білок, лейкоцити, моє УЗД, де вказана аномалія розвитку нирок, запалення і камені. Я не можу йому нічого довести. Далі він просто мені заявляє: у мене немає для тебе ліжка. Розвертається і йде. І мене ніхто не оформляв. На санпропускнику взагалі бардак. Я виходжу, почекав годину на біохімію. Прийшов через годину. Побачив, що несуть мої аналізи. Заходжу забрати. А ви хто взагалі такий, питають в мене. Я здавав годину тому з вени, відповідаю. Не було ніяких аналізів, продовжують наполягати. Як не було, я з вени здавав. Я поглядом показав на медпрацівницю, яка несла папери. Так вона потім ледве знайшла. Просто віддала, опустивши очі, я забрав і пішов. Виходжу з лікарні і відразу ж набираю уролога з Нікополя Садікова Сергія Віталійовича. Кажу так і так мене відмовив Хлєбніков оформляти. Що у вас там відбувається, питає лікар. Терміново приїжджайте. Ми вже вам готуємо крапельницю. Я тільки на наступний день приїхав, після обіду, не міг раніше, ледве встав з ліжка та ще й проблеми з транспортом були. І як тільки дістався, там відразу ж важливий і якісний сервіс. Не встиг зайти, як мені одразу ж кажуть залишайте рюкзак, на вас чекає таксі, терміново томограму робити.Таксист вже знає куди везти, що мене треба почекати і привезти назад.

Висловлюю подяку Садікову Сергію Віталійовичу, урологічному відділенню міста Нікополь і своєму дільничному терапевту».

Scroll to Top
Догори