Завтра на Дніпропетровщині починається сезон полювання на пернату дичину

«В цей період громадяни, власники зброї, можуть відвідати мисливські угіддя для проведення полювання», – повідомив начальник відділу за обігом зброї поліції Дніпропетровщини Андрій Алексєєнко.

При собі мисливці повинні мати дозвіл на право зберігання зброї, мисливський квиток, документи мисливського товариства та рибалок, та картку контролю відстрілу дичини лісового господарства.

На весь період проведення полювання поліція буде здійснювати рейдові заходи, спільно з природоохоронними органами та громадськістю.

«Під час сезону полювання правоохоронці будуть проводити профілактичні заходи, як на водних просторах, так і на суходілі. Перевіряти термін дозволів на право зберігання зброї, порядок її використання, та перевезення. Також порушення громадянами правил полювання та браконьєрства», – зазначив Андрій Алексєєнко.

Він закликав громадян дотримуватись правил поводження зі зброєю та правил полювання, не зловживати спиртними напоями, транспортувати зброю лише у чохлі і у розрядженому стані. Під час проведення та підготовки до самого полювання дотримуватися всіх правил безпеки.

Джерело: Поліція Дніпропетровської області

Scroll to Top
Догори