Комунальний тиждень у Марганці

З метою покращення благоустрою продовжуються роботи з приведення території Марганецької об’єднаної територіальної громади в належний стан.
За минулий тиждень працівниками комунального підприємства «Інфраструктурного розвитку та благоустрою Марганецької міської територіальної громади» виконувались роботи з очищення від сміття тротуарів, зупинок транспорту загального користування, узбіч, місць відстою транспорту, покосу бур’янів та прибирання опалого листя.
Покіс та вивезення бур’янів після покосу: біля Центру надання адміністративних послуг по вул. Єдності, на дитячому майданчику по вул. Торговельна, район кінотеатру «Дніпро», вул. Лермонтова, Кленова, Проектна, Гідності, на шляхопроводах по вул. Лермонтова та у с. Городищі.
Здійснено упорядкування території закритого кладовища с. Новоселівка, меморіалу «Вічний вогонь».
Проведено вирубку порослі по вул. Кленовій.
Прибирання від опалого листя доріг та тротуарів розпочато по вулицям Київській, Єдності та Лермонтова.
Проведено видалення, розпил та вивезення аварійних дерев з вул. Лермонтова.
Здійснюється ямковий ремонт головних вулиць міста.
Для належного відпочинку мешканців у «Love-парку», окрім прибирання, підприємством були виконані планові поточні ремонти його об’єктів: фарбування лав, урн для сміття та інших його конструкцій.
Для створення належних та безпечних умов для роботи вихователів та перебування дітей у садочках тривають роботи з ремонту покрівлі дошкільних навчальних закладів.
У рамках підготовки до учбового процесу, було вивезено гілля з територій навчально-виховного комплексу НВК «Ліцей – СЗШ №10», ЗОШ № 3.

Джерело: Марганецька міська рада

Scroll to Top
Догори