Позачерговий виконком: нове КП з транспорту і не тільки

21_08_18_vikonkom_2Позачергове засідання виконавчого комітету Марганецької міської ради відбулося 18 серпня. На чергу денну було винесено 30 основних питань та 3 додаткових.

Присутні заслухали доповідь про організацію роботи архівного сектору виконкому. Під час засідання члени виконкому розглянули питання, що були винесені на годину контролю: «Про підсумки роботи зі зверненням громадян у І півріччі 2021 року». Так, протягом першого півріччя 2021 року до Марганецької територіальної громади надійшло 423 (2020 – 289) звернень громадян. Які були успішно розглянуті у терміни передбачені законодавством. «Про хід виконання рішення виконавчого комітету від 28,04,2021 № 213«Про підготовку підприємств житлово-комунального господарства та закладів соціальної сфери міста до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022рр.»». Начальник УКБАЖКГКМ Дмитро Оськін зазначив, що до осінньо-зимового періоду готові практично всі підприємства та установи міста.

На виконкомі були заслухані питання що до підготовки і проведення приписки громадян 2005 року народження до призовної дільниці міста Марганця, а також про внесення змін до рішення виконкому Марганецької міської ради « Про затвердження фінансового плану КП «Інфраструктурного розвитку та благоустрою марганецької міської територіальної громади» на 2021 рік.

Секретар міської ради Анатолій Деркач акцентував увагу присутніх на створення комунального підприємства з транспорту та придбанні комунальних автобусів які облаштовані для перевезення пасажирів пільгових категорій. Також він наголосив, що виконавчим комітетом придбана спецтехніка – автовишка висотою 20 метрів. На яку сьогодні вкрай потрібні спеціалісти. Наразі дороблюються організаційні питання.

Також було розглянуто інші проекти рішень, серед яких затвердження фінансового плану КНП «Марганецький центр первинної медико-санітарної допомоги» на 2022 рік, а також питання щодо впорядкування орендних відносин, тощо.

У ході засідання 32 проекти рішень були підтримані більшістю голосів, 1 знято на доопрацювання.

21_08_18_vikonkom_1

Джерело: Марганецька міська рада

Scroll to Top
Догори