У Марганці чоловік приревнував та завдав ножові поранення

Через ревнощі між двома чоловіками виникла бійка, під час якої господар квартири завдав три удари ножем.

21 серпня до поліції від лікарів швидкої допомоги надійшло повідомлення про те, що з ножовими пораненнями до лікарні доставлено 40-річного чоловіка.

В результаті слідчих дій поліцейські встановили, що цього дня ввечері потерпілий разом з дружиною перебував у гостях. Під час вживання алкоголю між ним та власником квартири виник конфлікт та бійка. В результаті господар квартири завдав гостю три удари ножем. Поранений звернувся за медичною допомогою, а нападник забарикадувався у помешканні. Поліцейські зламали двері та затримали підозрюваного в порядку ст. 208 КПК України.

22 серпня слідчим за узгодженням із прокуратурою зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Досудове розслідування триває. Джерело: Нацполіція

Scroll to Top
Догори