У Марганці відбулось засідання виконавчого комітету

001Чергове засідання виконавчого комітету Марганецької міської ради відбулося 27 жовтня. На чергу денну було винесено 15 питань.
Розпочалося засідання з привітань іменинників члена виконкому Геннадія Білоусова та начальника КП «ІРБ ММТР» Анатолія Яковенка.
На годині контролю було винесено проект рішення про хід виконання цільової комплексної програми розвитку фізкультури та спорту в Марганці на 2017-2021 рр.
Про надання одноразової цільової матеріальної допомоги пільговим категоріям громадян за рахунок коштів міського бюджету доповіла начальник УПСЗН Гульнара Хникіна.
Наступний проект рішення «Про затвердження на жовтень розміру щомісячної адресної допомоги окремим категоріям громадян на пільговий проїзд автомобільним транспортом загального користування за рахунок коштів міського бюджету» викликав активне обговорення присутніх. Це питання було знято на доопрацювання.
Начальник «Управління капітального будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства та комунального майна» ММР» Дмитро Оськін надав інформацію щодо погодження щорічного плану надання послуг з поводження з побутовими відходами ТОВ «Дніпрокомунтранс» на плановий період. Також було піднято питання стосовно встановлення тарифу на теплову енергію Марганецької громади ТОВ «АПС ПАУЕР ТЕНОЛОДЖИ», а також для газової котельні с. Добра Надія Нікопольського району.
Під час засідання 14 проектів рішень прийнято більшістю голосів. 1 питання відправлено на додатковий розгляд.

Джерело: Марганецька міська рада

Scroll to Top
Догори