Марганецький виконком нагородив грамотами працівників соціальної сфери

IMG_9185У першу неділю листопада традиційно відзначається День працівника соціальної сфери, внесений у календар професійних свят указом Президента України в 1999 році.

Наше життя проходить в колективі й обумовлено нашим соціальним оточенням. Тому, опинившись у складних життєвих обставинах, ми розраховуємо не лише на власні сили, а й на допомогу близьких, громади, держави.
У міськвиконкомі соцпрацівників нашого міста було нагороджено грамотами. 5 листопада заступник міського голови Леся Дуплій сердечно привітала всіх працівників соціальної сфери з професійним святом! Приємні сюрпризи очікували на працівників Центру соціальних послуг, служби у справах дітей ММР, УПСЗН, Центру зайнятості, Пенсійного фонду та фонду соціального страхування.
Це свято тих, хто постійно опікується проблемами людей, забезпечує їх потреби. Вашу чуйність відчувають широкі верстви населення і, насамперед, пенсіонери та інваліди, діти-сироти, малозабезпечені та багатодітні сім’ї, безробітні громадяни.
Соціальна робота є складним процесом. Вона вимагає наявності професійної підготовки і таких особистих якостей, як здатність співчувати та розділяти біль іншого. Оскільки соціальний працівник повинен вміти спілкуватися та надавати допомогу, оцінювати потреби і представляти інтереси людини, яка опинилась у скрутному становищі, сприяти відновленню нею ресурсів для вирішення наявних проблем.
Вітаємо вас зі святом працівника соціальної сфери!
Натхнення, сил і здоров’я! Нехай любов та доброта наповнює ваші серця. Адже ваша справа через буденні рішення і вчинки робить свій внесок в покращення життя людей, перетворює Україну в державу загального добробуту і процвітання.

IMG_93932

IMG_93931

IMG_9376

IMG_9355

IMG_9305

IMG_9287

IMG_9283

IMG_9241

IMG_93933

Джерело: Марганецька міська рада

Scroll to Top
Догори