Чергове підняття тарифу на технічну воду. У Марганці відбулося засідання виконкому

21_11_10_vikonkom_110 листопада у міськвиконкомі відбулося чергове засідання виконавчого комітету Марганецької міської ради. На чергу денну було винесено 20 питань і чотири додаткових, 2 питання знято на доопрацювання.

Перший проект: “Про затвердження на листопад та грудень 2021 року розміру щомісячної адресної грошової допомоги окремим категоріям громадян на пільговий проїзд автомобільним транспортом загального користування за рахунок коштів міського бюджету”, викликав жваве обговорення. Секретар міськради, Анатолій Деркач наголосив, що бюджетні кошти сьогодні спрямовуються в першу чергу на боротьбу з пандемією, тому вищезазначена грошова допомога тимчасово припиняється.
В цей складний час представники виконкому з розумінням поставилися до данного рішення. Серед розглянутих питань було і направлення клопотання до обласної держадміністрації, щодо присвоєння почесного звання Мати-героїня матері 5-тьох дітей, Панковій Світлані Миколаївні. А директор КП ,,ВУВКГММР,, Валентин Ваданов виступив щодо встановлення тарифу на послугу з водопостачання технічної води, обґрунтовуючи тим ,що її використання збільшилося, а витрати на електроенергію зросли. Підняти тариф – це єдиний вихід, аби не додавати боргів підприємству – боржнику. Окремо було розглянуто блок питань, які стосувалися служби у справах дітей Марганецької міської ради. Інші питання були пов’язані з організаційними та орендними відносинами, тощо. У ході засідання виконавчого комітету Марганецької міської ради всі рішення прийнято більшістю голосів.

Джерело: Марганецька міська рада

Scroll to Top
Догори