У Марганці 14 грудня відбулася позачергова 40 сесія

21_12_14_sesiya_sУ міськвиконкомі 14 грудня відбулася 40 сесія Марганецької міької ради. На порядок денний було винесено 5 проектів рішень, які було підтримано більшістю голосів.

Перше питання, винесене на розгляд, стосувалося звернення депутатів до Президента України, Верховної Ради України, у якому йшлося про повернення Закону “Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень”. Адже вищезазначений закон призведе до суттєвого збільшення податкового тиску на сільськогосподарських виробників, на малий бізнес та створить суттєві інфляційні ризики, призведе до тінізації виробництва та збуту сільгосппродукції.

Інші прийняті питання стосувалися надання одноразової цільової матеріальної допомоги, проведення інвентаризації земель м. Марганця, надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки за межами населених пунктів на території Новокиївського старостинського округу та внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року № 34-3/І «Про бюджет Марганецької міської територіальної громади на 2021 рік.

Джерело: Марганецька міська рада

Scroll to Top
Догори