27.09.2022

Народилась донечка: Відомий боксер та кікбоксер Олександр Українець з Павлограда став батьком

Нещодавно дружина Олександра Українця – Інна народила донечку. Дівчинку назвали Кіра. В понеділок, 26 вересня, мати та новонароджену вже виписали додому.

Бадмінтоністи з Дніпра стали бронзовими призерами командного Чемпіонату Європи серед глухих

З 24 по 27 вересня в Паланзі (Литва) відбувся 9-й Чемпіонати Европи серед гравців з вадами слуху. Збірна України, в якій 3 представника Дніпропетровської області (Петро Такало, Микола Циганков та Ігор Сенічкін, а також головний тренер команд Вікторія Семенюта), здобула «бронзу» в командному турнірі.

На Дніпропетровщині та у Запоріжжі вже 20 днів розшукують зниклого хлопця: подробиці та прикмети

7 вересня 18-річний Владислав Тетерятник із міста Синельникове, студент Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, поїхав у Запорізьку область і зник. Нразі його місцезнаходження невідоме.

У Дніпрі вечірка закінчилась вбивством: подробиці

Сьогодні вночі, 27 вересня, близько 01:00, поліцейські Дніпра отримали повідомлення про вбивство на вулиці Леваневського. За словами заявника, він виявив труп знайомого чоловіка з ознаками побиття.

На Дніпропетровщині сили ППО збили ворожу ракету, – Резніченко

Вчора ввечері, 26 вересня, близько 20:00, війська РФ випустили ракету по Дніпропетровській області. Українські підрозділи Сил протиповітряної оборони її збили.

Побив 80-річну бабусю та пограбував її: Суд дав 7,5 років тюрми мешканцю Пологівського району Запоріжжя за розбійний напад

П’яний 32-річний чоловік прийшов на подвір’я 80-річної односільчанки та увірвався у будинок. Погрожуючи їй вбивством, почав кулаками бити пенсіонерку по голові та тулубу. Потім заволодів грошима, мобільним телефоном та за силою зірвав з шиї жінки срібний ланцюг. Завершив свою чорну справу кражею з гаражу перфоратора та бензопили.

Scroll to Top
Догори