07.10.2022

ЗСУ ліквідували полковника російської артилерії, яка обстрілювала Нікопольщину

Українські військові ліквідували полковника Ленара Єнікєєва, який віддавав накази про нанесення ударів по цивільних об’єктах Нікопольського району і міста Нікополь.

Збирає донати на ЗСУ та витрачає на себе: у Дніпра затримали підозрілого чоловіка

Сьогодні вдень, 7 жовтня, під час патрулювання Соборного району міста, правоохоронцями Дніпра було виявлено підозрілого громадянина, який вів пряму трансляцію, показуючи місцевість та територію торгівельного центру.

Ударили «Градами» та важкою артилерією, є загиблі: ситуація в Дніпропетровській області станом на вечір 7 жовтня

Сьогодні ввечері, 7 жовтня, близько 18:55, війська РФ знову обстріляли Нікопольський район Дніпропетровської області.

Мало не вбив та вивіз у кукурудзяне поле на околиці села: у Новомосковському районі врятували чоловіка

5 жовтня у Новомосковському районі знайшли 45-річного мешканця села Кільчень, який лежав без свідомості у полі. Чоловіка було госпіталізовано до однієї з лікарень Дніпра.

У Дніпрі військовий збив жінку на пішохідному переході: подробиці

Сьогодні вдень, 7 жовтня, близько 12:30, поліцейські Дніпра отримали повідомлення про ДТП з потерпілим. Військовий зі Львова збив жінку 1977 року народження на пішохідному переході.

Побили та викинули з вікна: правоохоронці розслідують ймовірне вбивство на Лівому березі Дніпра

Сьогодні вранці, 7 жовтня, під час реанімаційних дій помер невідомий чоловік, який лише встиг сказати, що його побили та повідомити власне ім’я. Інформація була передана правоохоронцям.

Правоохоронці перевірять 170 зрадників-вчителів та призначених військовими РФ «директорів» шкіл Мелітополя в Запорізькій області

Мер Мелітополя Іван Федоров повідомив, що список з 170 зрадників-вчителів та директорів передає до українських спецслужб і міністерств. Список можна подивитись тут.

Винахідник з Дніпра розповів про методику відновлення рецепторів людини після вогнепальних поранень

Винахідник консультує військових та тих, хто має вогнепальні поранення. Він займається біоенергоінформтерапією, пов'язаною з психосоматикою.

Хотів мати стяг вдома: В Марганці на Дніпропетровщині поліцейські розшукали молодика, який вкрав прапор з магазина

Вчора, 6 жовтня, власнк повідомив в поліцію про крадіжку стяга з ганку магазину по вул. Єдності в Марганці (Дніпропетровська обл.). Чоловік надав поліцейським відео з камер спостереження, на якому невідомий краде державний прапор.

Scroll to Top
Догори