26.10.2022

Не вдасться уникнути інвалідності: нові подробиці про стан поранених внаслідок обстрілу Дніпра ввечері 25 жовтня

Стан трьох із чотирьох поранених через ракетний удар у Дніпрі – стабільно тяжкий. Двом з них не вдасться уникнути інвалідності.

Масштабна пожежа у Нікопольському районі: подробиці

Сьогодні вночі, 26 жовтня, близько 00:50, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння, розташованого на вулиці Набережній села Миронівка.

208 мешканців Запорізької області перебувають у полоні, – Олександр Старух

Російські військові постійно затримують цивільних людей – когось з метою отримання викупу, когось для шантажу. Досі в руках ворога перебуває міський голова Дніпрорудного, а також 207 мешканців області.

Захищаючи Україну, загинув Герой з Дніпропетровщини Віктор Матушко

22 жовтня, захищаючи свободу та незалежність України, загинув Матушко Віктор Вікторович, який народився у селі Велика Костромка Зеленодольської громади.

Вкрали труби та побились з військовим: хуліганство на житловому масиві Придніпровськ

Вчора ввечері, 25 жовтня, близько 23:30, поліцейські Дніпра отримали повідомлення про хуліганство на житловому масиві Придніпровськ. Заявник вказав на свого сусіда військового, який поранив ножем його брата.

Безробітних українців залучатимуть до «Армії відновлення»

Такі суспільно корисні роботи вже запроваджені в Сумській та Чернігівській областях. У Сумській області на такі роботи працевлаштовано майже 400 безробітних. В Чернігівській області – 78 безробітних.

У Жовтих Водах запрацював медпункт Сіверської лікарні з Донеччини

Нещодавно в Жовтих Водах (Дніпропетровська обл.) почав працювати медичний пункт із надання первинної медичної допомоги КНП «Сіверська багатопрофільна лікарня планового лікування» Сіверської міської ради (Донецька обл.). Відкрили його лікарі даного медзакладу, які через повномасштабне вторгнення були змушені виїхати з рідної Донеччини.

Scroll to Top
Догори