12.11.2022

У Верховній Раді запропонували спростити призначення пенсій для громадян в окупації

У Верховній Раді пропонують внести зміни до призначення пенсій мешканцям окупованих територій чи населених пунктів, де ведуться активні бойові дії.

Запросив повечеряти, а потім побив: вечеря з випадковим знайомим ледь не коштувала запоріжанці життя

Наприкінці серпня до відділу поліції № 1 Запорізького РУП надійшло повідомлення, що до медичного закладу у несвідомому стані з тяжкими травмами голови доставлено 64-річну жінку.

На Дніпропетровщині чоловік вбив односельця та сховав труп у вигрібній ямі

Жахливий злочин трапився в одному із сіл Петриківської громади. Чоловік вбив односельця, і щоб приховати злочин, він сховав тіло на території власного домоволодіння.

Напали з ножем та стріляли з трофейної зброї: в Дніпрі на Новорічній двоє чоловіків порізали товариша

Вчора, 11 листопада, близько 23:00 в поліцію поступило повідомлення про стрільбу. Заявниця повідомила, що чула 5-6 пострілів, схожих на автоматну чергу, в районі 107-ї школи.

З Харкова до Умані через Камʼянське: з 17 листопада «Укрзалізниця» відкриває продажі на новий рейс

Поїзд №65/66 «Харків – Умань» відправлятиметься з Харкова з 17 листопада по непарних числах о 17:49. На станцію Кам'янське-Пасажирське поїзд прибуватиме о 23:23, в Умань – наступного дня о 9:30.

«Здай кров – врятуй життя»: мешканці Дніпропетровщини можуть стати донорами

В Україні стартує благодійна акція «Здай кров – врятуй життя». Мешканці Дніпропетровщини теж можуть долучитися і стати донорами. Потрібні всі групи крові та резуси. Про це повідомили в обласній військовій адміністрації.

Погрожував нацькувати тварину на перехожих: у Дніпрі у агресивного нетверезого чоловіка вилучили собаку

Вчора, 11 листопада, патрульні отримали виклик про хуліганство на вул.Калиновій. За словами заявника, нетверезий чоловік нецензурно лається на перехожих та погрожує нацькувати собаку на людей.

Депутат з Кривого Рогу Олег Щербак підірвався на боєприпасі

У складі 129 окремої Криворізької бригади ТРО Олег Щербак, депутат від «Слуги народу» воював проти загарбників з перших днів повномасштабного вторгнення, а у жовтні був нагороджений нагрудним знаком за роботу над звільненням Херсонщини.

Scroll to Top
Догори