Кращі привітання з Водохрещем у листівках, віршах і СМС для ваших рідних і близьких

19 січня 2023 року українці відзначають свято Хрещення Господнього, або Водохреще. Цей день вважається кінцем Святок, що розпочалися на Різдво. Його називають другим Святвечором і здавна дуже шанують і вітають рідних і близьких.

Як це найкраще зробити, дивіться нижче в нашому матеріалі Styler далі.

Красиві вітання у СМС, віршах та листівках

Прийміть мої вітання з Водохрещем! Здоров'я ваше буде хай, як сталь. Хай з Богом буде вам завжди безпечно, Хай не приходить у ваш дім печаль. І благодать Господня нехай світить На довгому життєвому шляху. Нехай будуть щасливі ваші діти, І ангел береже сім’ю усю!

Зірниця з неба світло кидає Ісус сьогодні Хрещення приймає Нехай ця зірниця в Йорданські свята Несе всі злагоди до вашої хати.

У Йорданську цю годину Віншую вашу всю родину! Хай рід ваш славиться в народі, Хай прибуває в вашім роді!

Я вас усіх поздоровляю, Щастя радості бажаю. Нехай же справді буде так Як ми собі бажаєм,

Щоб не згасав Йорданський знак Над нашим рідним краєм. Веселіться всі Христос ся Хрещає!

З вечерею усіх смачною, з Йорданською святою водою! Щоби Ісус, що охрестився, Завжди в потребі заступився. За весь Ваш рід і за родину, За нашу неньку Україну, Щоб гості з’їхались бажані, Христос хрестився у Йордані!

Мороз лютує за вікном, Тріщать дрова у пічці, Освятилася вода, В озері та в річці! Йордан вийшов з берегів, Богові вклонився, Радісно затанцював, Бо Христос Хрестився!

Привітайте близьких теплими словами та картинками

Нехай це свято змиє всі печалі і принесе в життя все найкраще. Нехай подарує міцне здоров'я, нескінченне щастя і бажаний успіх, а головне, стане приводом для радісних подій цього року.

Вітаю з Хрещенням Господнім і бажаю, щоб усі тяготи та турботи пішли, обмиті святою водою цього благодатного дня. Нехай свято подарує душевну рівновагу, міцне здоров'я, мир у сім'ї та затишок у будинку.

Нехай цей святий день Хрещення Господнього принесе вам щастя і добро, достаток і удачу, освятить ваш дух і вселив надію, дасть сил іти до поставленої мети. Вітаємо із великим святом вас!

Фото: pravlife, freepik

У великий день Хрещення Господнього бажаю очиститись святою водою і залишатись чистими душею, здоровими духом та сильними вірою. Будьте щасливі та кохані.

Читайте також, як приготувати голодну кутю на Водохреще.

Крім того дізнайтеся, чи дійсно купання в ополонці на свято допоможе вас стати здоровіше.

Scroll to Top
Догори