Марганецький ЦНАП розпочав прийом добровольців

Марганецький центр надання адміністративних послуг долучився до набору добровольців у штурмові бригади Гвардії наступу. Тепер можна подати заявку до шести підрозділів Нацгвардії: «Буревій», «Червона калина», «Кара-Даг», «Рубіж», «Азов», «Спартан». Про це повідомили у Дніпропетровській ОВА.

«Спільно із керівництвом Нікопольської районної військової адміністрації, центром комплектування та соціальної підтримки виявили ініціативу. У нашому ЦНАПі облаштували робоче місце для представника Національної гвардії України. Працюємо на перемогу», – розповіла керівниця Марганецького ЦНАПу Анна Лискіна.

В першу чергу із кандидатом проводять співбесіду, звертають увагу на мотивацію, розповідають про етапи відбору. Також окреслюють задачі, які виконуватимуть бійці штурмових бригад.

За словами нацгвардійців, є потреба у водіях, військових психологах. І, звичайно, воїнах-штурмовиках.

«Чекаємо у лавах Нацгвардії патріотів своєї країни. Налаштованих гнати ворога якнайдалі. Частина кандидатів вже заповнила анкету, пройшли військово-лікарську комісію. Тепер здобувають бойові навички під керівництвом досвідчених командирів», – наголосив заступник начальника Центрального територіального управління Національної гвардії України Вадим Макаренков.

Від додав, що загалом набирають 8 підрозділів. Окрім Національної Гвардії нові штурмові бригади формують Нацполіція і Прикордонна служба. У 9-ти ЦНАПах регіону долучитися можна до будь-якої. Також можна записатися онлайн.

Далі на кандидата чекає медкомісія, фізичні і психологічні тести. Після – навчання та бойове злагодження.

Scroll to Top
Догори