Трамп порівняв розслідування проти нього з “жахами сталінської Росії”

Дональд Трамп на своєму першому передвиборчому мітингу в Уейко, штат Техас, порівняв розпочаті проти нього розслідування з "жахами сталінської Росії".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Reuters.

"Розслідування проти мене – це щось прямо із шоу жахів сталінської Росії. Із самого початку це було одне полювання на відьом і фальшиве розслідування одне за одним", – заявив Трамп.

Перший мітинг Трампа проходить в Вейко, оскільки місто відзначає 30-ту річницю рейду федеральних агентів на релігійну секту "Гілка Давидова", в результаті якого загинули 86 осіб, у тому числі чотири співробітники правоохоронних органів.

В електронному листі представник передвиборного штабу Трампа повідомив, що Вейко був обраний тому, що він розташований між кількома великими населеними пунктами і має інфраструктуру для проведення такого роду заходу.

Нагадаємо, що нещодавно Трамп заявив, що його нібито готувалися заарештувати 21 березня та закликав до протестів у цьому випадку.

Раніше ми писали, що Дональда Трампа звинуватили у тому, що він не зареєстрував понад сто подарунків від іноземних урядів та керівників держав на загальну суму близько 291 тисяч доларів.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Scroll to Top
Догори