Найбільший аеропорт Ізраїлю призупинив вильоти через масові протести в країні

Найбільший в Ізраїлі аеропорт імені Бен-Гуріона у Тель-Авіві призупинив вильоти літаків в понеділок через страйк, до проведення якого закликала профспілка "Гістадрут" на знак протесту проти юридичної реформи.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на CNN.

Як передає телеканал, глава Всеізраїльської конфедерації профспілок ("Гістадрут") Арнон Бар-Давид оголосив про "історичний" загальний страйк, щоб "зупинити цю судову революцію та божевілля".

"Зупиніть цей судовий процес, поки не пізно",- сказав він, звертаючись безпосередньо до прем'єр-міністрп Ізраїлю Біньяміна Нетаньягу.

Тим часом повідомляється, що головний аеропорт Ізраїлю Бен-Гуріон у Тель-Авіві у понеділок у рамках страйку оголосив про негайне припинення всіх рейсів, що вилітають

Речник адміністрації аеропортів Ізраїлю Офер Лефлер повідомив CNN, що вильоти будуть негайно призупинені. Що стосується літаків, які прибувають, то до посадки будуть допущені тільки ті рейси, які вже перебувають в небі.

За його словами, аеропорт очікує близько 70 000 пасажирів у понеділок, половина з яких злетить, а половина приземлиться.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн та персональні дані редакції. Єдиний домен РБК-Україна – www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Scroll to Top
Догори