Кабмін провів кадрові перестановки в МОН й не тільки

Кабінет Міністрів України провів кадрові перестановки. Було призначено заступника голови Міністерства освіт й науки з питань європейської інтеграції.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал представника уряду у Верховній раді Тараса Мельничука.

Як пише Мельничук, було призначено:

Кудрявця Євгена Володимировича заступником міністра освіти і науки України з питань європейської інтеграції; Запольську Наталію Михайлівну державним секретарем Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості України; Захаріна Сергія Володимировича заступником голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації. Яременка Ігоря Олександровича заступником Державного секретаря Кабінету Міністрів України.

Звільнено:

Рогову Віру Борисівну з посади заступника міністра освіти і науки України; Яременка Ігоря Олександровича з посади заступника міністра у справах ветеранів України з питань європейської інтеграції; Спіріну Олену Дмитрівну з посади державного секретаря Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості України; Захаріна Сергія Володимировича з посади державного секретаря Міністерства освіти і науки України; Куцевола Анатолія Анатолійовича з посади заступника Державного секретаря Кабінету Міністрів України.

Також було тимчасово покладено виконання обов'язків заступника Голови Національної служби здоров’я України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації на Рябця Олександра Володимировича.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Scroll to Top
Догори