До Марганця завітали Георгии Зантарая та представник Сергія Бубки Сергій Якимець

12 квітня Марганець відвідали чемпіон світу з дзюдо, депутат Київської міськради, голова комісії атлетів НОК Георгии Зантарая та представник Сергія Бубки Сергій Якимець. Сергій Якимець повідомив, що Сергій Бубка постійно звертається до своїх закордонних партнерів, і вони надають допомогу, а Георгій Зантарая допомагає її доставляти.

Отже, спортсмени привезли значний вантаж із гуманітарною допомогою, 3 тонни переважно продуктів харчування та засобів гігієни.

“Сьогодні в нашому місті Георгій Зантарая буде проводити майстер-клас. Також він привіз дітям подарунки, які сьогодні буде вручати. Ми дуже йому вдячні, що нас не забуває і приїжджає до нас вже вдруге”, – підкреслив міський голова Геннадій Боровик.

В свою чергу Георгій Зантарая зазначив, що дуже важливо підтримувати людей, в ці тяжкі часи ми повинні об’єднуватись, допомагати нашій країні, нашим людям заради Перемоги. Він розповів, що активно ведеться зовнішньополітична робота.

“Об’єднавшись з головою Національного олімпійського комітету, міністром спорту, спортсменами, тренерами, президентами федерацій, ми робимо все можливе для того, щоб українські спортсмени поїхали на Олімпійські ігри, а країни-терориста там не було! І я впевнений весь цивілізований світ нас підтримає”, – наголосив Георгій Зантарая.

 

Відомий спортсмен запевнив, що цей візит не останній і він з партнерами і надалі буде допомагати Марганецькій громаді.

Scroll to Top
Догори