Росіяни обстріляли прикордоння Сумської області: пошкодили лінію електропередач

У суботу, 15 квітня, російські війська обстріляли три громади Сумської області. Загалом було зафіксовано 158 "прильотів".

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram Сумської ОВА.

"Сьогодні росіяни здійснили обстріли території Білопільської, Великописарівської та Юнаківської громад. Зафіксовано 158 "прильотів" з мінометів, АГС, артилерії. Також були три ракетних "прильоти", – йдеться в повідомленні.

Юнаківська громада: з території РФ був пуск трьох НУРСів з гелікоптера. Також зафіксовано три "прильоти" з міномета, внаслідок яких у селі Басівка пошкоджена лінія електропередач. Наразі електропостачання відновлено. Великописарівська громада: ворог здійснив 15 пострілів з АГС та 7 "прильотів" з міномета. Білопільська громада: росіяни скинули 26 мін та здійснили 10 ударів з артилерії.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло про те, що у п'ятницю, 14 квітня, російські окупаційні війська обстріляли прикордоння Сумської області. Загалом було зафіксовано до десяти "прильотів".

Також раніше ми писали, що у четвер, 13 квітня, російські війська тричі обстріляли дві громади Сумської області. Загалом було зафіксовано 22 "прильоти".

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн та особисті дані редакції. Єдиний домен РБК-Україна – www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.

Scroll to Top
Догори