Путін похвалився “хорошими військовими відносинами” з Китаєм на тлі його заперечень допомоги РФ

Російський диктатор Володимир Путін зустрівся із членом Держради КНР, міністром оборони країни Лі Шанфу.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на ТАСС.

На зустрічі Путін заявив, що для Росії досить продуктивно пройшов нещодавній візит лідера Китаю Сі Цзіньпіна. Це позитивно вплинуло на відносини РФ і Китаю і вони почали інтенсивний розвиток за всіма напрямками, зокрема по лінії військових відомств.

"Між нашими країнами в усіх напрямках йде дуже хороший розвиток відносин, в економіці, соціальній, культурній та освітній галузі та по лінії військових відомств", – сказав Путін.

Він розповів, що наразі Росія і Китай регулярно обмінюються корисною інформацією по лінії військових відомств. Країни також проводять спільні навчання. Путін вважає, що військове співробітництво РФ і Китаю – є одним із найважливіших напрямів, який зміцнює стратегічні відносини двох країн.

Раніше РБК-Україна повідомляло, що лідер Китаю Сі Цзіньпін зустрівся з російським диктатор Володимиром Путіним. Цього разу зустріч також пройшла у Кремлі.

Зазначимо, що військово-політичний експерт Олександр Коваленко у коментарі РБК-Україна пояснив мету візиту Сі Цзіньпіна до Москви. Він вважає, що лідер Китаю хоче зробити Росію васальною країною.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.

Увага! Під час війни активізувалися інтернет-шахраї, які видають себе за сайт РБК-Україна. Вони використовують наш дизайн, персональні дані редакції та схожу адресу сайту. Єдиний домен РБК-Україна – www.rbc.ua. Про фейкові сторінки з нашою назвою повідомляйте на пошту: sb@rbc.ua.

Scroll to Top
Догори