РосЗМІ повідомили, що в центрі Москви знову бачили безпілотник і дим

Увечері 3 травня російські пабліки і пропагандистські ЗМІ повідомили, що в центрі Москви знову бачили безпілотник, пізніше в Telegram-каналах публікували відео стовпа диму.
Про це повiдомляють російські Telegram-канали, пропагандистське видання RT російською.
Згідно з опублікованими відео, БПЛА помітили о 17:38 в районі Великої Полянки.
У російських пабліках і пропагандистських ЗМІ з'явилося відео, як стверджується, ще одного безпілотника в центрі Москви. Відео з Telegram-каналу yakimanca pic.twitter.com/Uc4YzB0CrX — Українська правда ✌️ (@ukrpravda_news) May 3, 2023

Пізніше також з'явилося відео стовпа диму, як стверджується в повідомленні, "десь у центрі".
Пізніше в російських пабліках також з'явилося відео стовпа диму, як стверджується в повідомленні, "десь у центрі" Москви. Відео з Telegram-каналу yakimanca pic.twitter.com/16WhjoDywk — Українська правда ✌️ (@ukrpravda_news) May 3, 2023

Раніше мер Москви Сергій Собянін ухвалив рішення про введення з 3 травня заборони на запуск безпілотних літальних апаратів у російській столиці, за винятком БПЛА, які використовують за рішенням органів державної влади.
Повідомлялося, що таке рішення ухвалили для запобігання несанкціонованому використанню дронів, яке нібито може ускладнити роботу правоохоронних органів.
Передісторія:
У пресслужбі Кремля заявили, що українські безпілотники "намагалися завдати удару" по кремлівській резиденції президента РФ Володимира Путіна вночі 3 травня. Так звану атаку Кремль назвав "спланованою терористичною акцією" і "замахом на президента Росії". Речник президента Зеленського Сергій Никифоров заявив, що Україна не має інформації про так звані нічні атаки на Кремль. А те, що відбулося у Москві, за його словами, вочевидь є нагнітанням росіянами ситуації перед 9 травня. Російські депутати відразу закликали пустити ракети по резиденції Зеленського. Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна не атакувала Путіна, а воює на своїй території, і захищається від агресора – Росії.

Scroll to Top
Догори