У Бєлгородській області вибухи повідомляють про атаку дрона на будівлю МВС

У російській Бєлгородській області у селищі Майський пролунав вибух цієї ночі. За попередніми даними, була атакована будівля міністерства внутрішніх справ за допомогою вибухівки, яку скинув безпілотник. Також
Про це повідомляють росЗМІ та місцеві пабліки.
Після вибуху в Майському було перекрито одну з вулиць, і на місці події працюють оперативні служби.
Попередньо причиною вибуху стала атака безпілотника на будівлю МВС, пише Telegram-канал Baza.
У мережі повідомляють, що перед цим місцеві жителі чули, як літав БПЛА над населеним пунктом. У селищі Комсомольське в області після вибуху були проблеми зі зв'язком.
Також в інтернеті публікують фото та відео з місця інциденту.
Раніше, увечері у п'ятницю, губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков написав у своєму Telegram про обстріл Шебекіно.
"Є один постраждалий, чоловік із легкими пораненнями голови та правої ноги… ⠀ У Шебекіно уламками снарядів пошкоджено покрівлі двох приватних домоволодінь, також різні пошкодження зафіксовано у шести легкових автомобілях, розбито дорожнє полотно та світлофор. Є пошкодження вуличного газопроводу", – розповів чиновник.

Також він повідомив про пошкодження ЛЕП у селі Безлюдівка.

Вибухи в Бєлгородській області
Перед цим, увечері 26 травня, губернатор розповів, що в селі Попівка Краснояружського району з безпілотника "скинуто два вибухові пристрої".
"Один снаряд здетонував, другий немає. Постраждалих та руйнувань немає", – написав російський чиновник.

Раніше, 25 травня, в Росії заявили про "атаку дрона" на будівлю "Газпрому" в Бєлгородській області.
Перед тим в російському Бєлгороді пролунав вибух у будівлі ФСБ, а також стало відомо про вибух і в будівлі МВС – це відбувалося на тлі операції бійців "РДК та ЛСР" у Бєлгородській області.
А вночі 24 травня у Бєлгороді біля залізничного вокзалу теж пролунав вибух – місцева влада заявила про безпілотник, який скинув вибухівку прямо на дорогу, і на неї наїхала машина.

Scroll to Top
Догори