13 точок: Куди прилетіли безпілотники в Москві (карта)

Російське видання "Верстка" нанесло на карту місця атаки безпілотників у Москві − позначені місця влучання дронів і точки, де були повідомлення про вибухи.
"Головним напрямком удару стали Захід Підмосков'я і Південний захід Москви. Безпілотники були помічені, зокрема, в районах Рубльовського та Іллінського шосе, де розташовані будинки представників еліти і державні резиденції", – відзначило видання.

Повідомляється, що "кілька безпілотників упали" в Красногорському районі в селі Іллінське і селі Тимошкіно.
В Одінцовському районі, за інформацією російського депутата, дрони збили в селах Ромашкове і Роздори, що менше ніж за 10 км від резиденції Володимира Путіна в Ново-Огарьово.
Три БПЛА долетіли до самої Москви. Один із них влучив у багатоповерховий будинок на вулиці Атласова в Новій Москві, а два інших − у житлові будинки в районі Черемушки і на перетині Ленінського проспекту і вулиці Удальцова. На Ленінському проспекті безпілотник влетів у квартиру на 14 поверсі, але не вибухнув.
Видання зазначає, що інформацію про кількість дронів публікують різну.
Міноборони РФ заявило, що в атаці нібито брали участь 8 безпілотників.
Водночас росЗМІ називали цифри від 25 до 32 БПЛА. На карті "Верстки" позначено щонайменше 13 точок, де були влучання або вибухи.

Scroll to Top
Догори