20.09.2023

Головному рупору Кремля в окупованому Криму повідомили про підозру

Гендиректору пропагандистського медіахолдингу ТРК "Крим" повідомили про підозру за чотирма статтями. Він є головним рупором Кремля на півострові. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прокуратуру Автономної Республіки Крим та міста Севастополя. Правоохоронці повідомили про підозру генеральному директору окупаційного медіахолдингу "Телерадіокомпанія Крим". До "ТРК" входить 16 проросійських ЗМІ, зокрема, найбільші "кремлівські рупори" тимчасово окупованого півострова: …

Головному рупору Кремля в окупованому Криму повідомили про підозру Читати далі »

У Вірменії тривають протести на тлі рішення влади щодо Нагірного Карабаху

У Вірменії сьогодні, 20 вересня, продовжуються протести на тлі рішення влади не втручатися у ситуацію в Нагірному Карабаху. Про це повідомляє News.am. За інформацією видання, ввечері ситуація біля будівлі уряду Вірменії загострилася. Між учасниками акції протесту та поліцейськими почалися сутички. Правоохоронці звинувачують протестувальників у тому, що їхні дії "є незаконними". При цьому поліцейські оголосили про …

У Вірменії тривають протести на тлі рішення влади щодо Нагірного Карабаху Читати далі »

Захищав Україну з 2014 року: на фронті загинув Костянтин Іващенко з Камʼянського

16 вересня 2023 року, захищаючи свободу та незалежність України, під час виконання бойового завдання загинув Костянтин Іващенко з Дніпропетровської області.

Скинув труп у колодязь: на Запоріжжі затримали чоловіка, підозрюваного у вбивстві товариша

Місцевий житель під час вживання алкогольних напоїв посварився з приятелем та наніс йому кілька ударів ножем, від яких той помер. Зловмисник викинув труп у колодязь та замаскував сліди злочину і втік.

Янголи Victoria’s Secret вже не ті. Пишні форми і відсутність комплексів – новий стандарт

Victoria’s Secret активно підтримує нові стандарти краси і демонструють це у своїх колекціях. Адже вважають, що кожна жінка – прекрасна, тим самим пропагують доречність пишних форм. РБК-Україна (проект Styler) дослідив, з якого моменту бодіпозитив став настільки популярним у світі краси та яким чином жіночий бренд білизни втілює його у свої колекції. Під час підготовки матеріалу …

Янголи Victoria’s Secret вже не ті. Пишні форми і відсутність комплексів – новий стандарт Читати далі »

Нікопольців закликають зробити 3-денний запах води: причина

Нікопольцям нагадали про важливу рекомендацію в умовах війни і постійних обстрілів міста – завжди мати запас води щонайменше на 3 дні. Про це йдеться у повідомленні Нікопольської міської ради.

З’явилося нове відео з Кадировим на фоні хворого дядька у лікарні в Москві

В Telegram-каналі підконтрольного Кремлю глави Чечні Рамзана Кадирова з’явилося чергове відео, на якому він начебто відвідує свого "хворого дядька" у лікарні в Москві, та твердить у дописі, що він "живий та здоровий". Про це повiдомив Telegram-канал Кадирова. У дописі говориться, що його хворий дядько, який вже начебто йде на поправку, Магомед Кадиров, знаходиться у Центральній …

З’явилося нове відео з Кадировим на фоні хворого дядька у лікарні в Москві Читати далі »

У Дніпрі назвали сквер на честь загиблого актора з Кам’янського

Під час 41-ї сесії міськради депутати затвердили назву скверу на Слобожанському проспекті. На прохання мешканців міста його назвали на честь загиблого Захисника із Кам’янського — Олексія Хільського.

До 10 років позбавлення волі: у Запоріжжі пʼяний хлопець забив до смерті сусіда по гуртожитку

20-річний житель Заводського району в стані алкогольного сп’яніння побив сусіда по гуртожитку, який вийшов відчинити йому двері. Від отриманих травм чоловік помер під час реанімаційних заходів.

Кабмін планує витратити понад 500 млн грн на будівництво метро у Дніпрі

У наступному році Кабінет Міністрів України планує направити на завершення будівництва метрополітену в Дніпрі 549 мільйонів гривень. Про це стало відомо з пояснювальної записки до проєкту державного бюджету на 2024 рік.

Scroll to Top
Догори