17.10.2023

Україна з “валідолом” переграла збірну Мальти в кваліфікації до Євро-2024

Збірна України здобула вольову перемогу над національною командою Мальти у відбірковому турнірі перед чемпіонатом Європи 2024 року. Детальніше про поєдинок – у звіті РБК-Україна. Євро-2024, кваліфікація, група C, 8-й тур Мальта – Україна – 1:3 Голи: П. Мбонг, 12 – Камензулі, 38 (автогол), Довбик, 43 (пенальті), Мудрик, 85 Із перших хвилин острів'яни здивували активним пресингом. …

Україна з “валідолом” переграла збірну Мальти в кваліфікації до Євро-2024 Читати далі »

ЗМІ дізналися, скільки ракет ATACMS США передали Україні

Україна отримала менше дюжини далекобійних ракет ATACMS від Сполучених Штатів Америки. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Associated Press. "За останні кілька днів в Україну поставили менше дюжини ракет (ATACMS – ред.)", – наводить видання слова неназваного чиновника. Журналісти уточнюють, що поява на фронті таких ракет дає Україні можливість завдавати ударів по російським цілям, …

ЗМІ дізналися, скільки ракет ATACMS США передали Україні Читати далі »

Били з безпілотників та обстрілювали з артилерії: безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на вечір 17 жовтня

Сьогодні, 17 жовтня, ворог тричі атакував Нікопольщину. Били з безпілотників та обстрілювали з артилерії. Поцілили по населеним пунктам Марганецької та Мирівської громад.

Ні дрів, ні грошей: правоохоронці Кам`янського викрили раніше судимого шахрая

10 тис гривень втратив пенсіонер, який намагався заздалегідь замовити дрова через інтернет. Продавець пропонував придбати матеріал за привабливими цінами, ще із доставкою. Проте, лише за умови повної передоплати. Після переказу коштів псевдопродавець зник.

30 грамів амфетаміну: у 23-річного жителя Запоріжжя вилучили наркотичні речовини

16 жовтня під відпрацювання території міста правоохоронці зупинили підозрілого чоловіка на вулиці Європейській. Під час перевірки документів поліцейські виявили в нього два пакети із кристалічними речовинами (попередньо – психотропи «амфетамін» та «Альфа-PVP») загальною вагою близько 30 грамів.

На Слобожанському проспекті у Дніпрі зіштовхнулись Tesla та мікроавтобус: деталі

Сьогодні вдень, 17 жовтня, близько 13:08, на Слобожанському проспекті, в районі перехрестя з вулицею Калиновою, сталася аварія. Там зіштовхнулись Tesla та мікроавтобус.

Надзвичайники врятували туриста з Дніпра, який застряг у засніжених Карпатах

16 жовтня до Яремчанських рятувальників поступило повідомлення від 43 річного чоловіка про те, що він перебуває на підніжжі горі Шпиці у наметі та потребує допомоги через складні погодні умови.

У Зеленського заявили про нову главу війни: для РФ більше немає безпечних місць в Україні

У війні Росії проти України розпочалася нова глава. Наразі для окупантів немає безпечного місця на території нашої країни. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на радника керівника Офісу президента Михайла Подоляка у Telegram. "Нову главу цієї війни (не)офіційно розпочато. Скільки не записуй у "Конституцію Росії" окуповані території, аби "зберегти спадок" під ризиком палацових переворотів, зрештою …

У Зеленського заявили про нову главу війни: для РФ більше немає безпечних місць в Україні Читати далі »

На з’їзді з Нового мосту у Дніпрі Renault в’їхав у позашляховик: деталі

Вчора ввечері, 16 жовтня, близько 18:30, на Січеславській Набережній у Дніпрі водій Renault зіткнувся з позашляховиком після того, як на швидкості з’їхав з Нового мосту.

Scroll to Top
Догори