18.10.2023

США порадили своїм чиновникам не виходити на вулиці під час протестів в Туреччині

Сполучені Штати Америки радять своїм чиновникам мінімізувати перебування на вулицях Туреччини через загрозу насильства під час протестів, пов'язаних із подіями в Ізраїлі та Газі. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на CNN. "Протягом наступних кількох тижнів по всій Туреччині очікуються великі демонстрації, пов’язані з подіями в Ізраїлі та Газі. Будь-які збори, навіть ті, що мають …

США порадили своїм чиновникам не виходити на вулиці під час протестів в Туреччині Читати далі »

Патрульні Дніпропетровщини нагадали про обов’язкову вимогу ПДР в холодну пору року

З 1 жовтня до 1 травня на всіх механічних транспортних засобах поза населеними пунктами повинні бути ввімкнені денні ходові вогні. В разі їх відсутності в конструкції транспортного засобу — ближнє світло фар.

Пограбував 72-річного чоловіка та витратив всю його пенсію: у Камʼянському затримали зловмисника

Вранці 28 вересня грабіжник помітив на вулиці літнього чоловіка. Розуміючи, що пенсіонер не зможе його наздогнати, фігурант зірвав з його плеча сумку, де знаходилися документи, мобільний телефон та пенсійна банківська картка.

Випустили близько півтора десятка снарядів: безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на вечір 18 жовтня

Сьогодні, 18 жовтня, протягом дня ворог 4 рази обстріляв Нікополь з артилерії. Випустили близько півтора десятка снарядів.

Привласнив банківську картку та викрав з неї майже 12 тис. гривень: у Марганці затримали 60-річного зловмисника

Правопорушник на протязі двох днів проводив безготівкові платежі своїх покупок в магазинах та на автозаправці пока на картці не закінчилися гроші

Вживані авто: ТОП-5 найбільш надійних кросоверів

Дедалі більше українських автомобілістів купують не практичний хетчбек, не представницький седан і не сімейний універсал, а кросовер тієї чи іншої розмірності. Машини, побудовані на межі класів позашляховиків та дорожніх універсалів, люди обирають за поважний вигляд та пристосованість до поганих шляхів. Про п’ятірку найбільш надійних кросоверів середнього класу з тих, що поширені в Україні, про їхні …

Вживані авто: ТОП-5 найбільш надійних кросоверів Читати далі »

Стали жертвою торгівців людьми чи дізналися про такий випадок – зверніться по допомогу: телефони гарячих ліній

Повідомити про випадки торгівлі людьми можна на спеціальні гарячі лінії. Вони – безкоштовні, конфіденційні та доступні по всій території країни. Про це нагадали у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

Викрав ноутбук із торгівельного кіоску: правоохоронці Дніпра розшукали зловмисника

Підозрюваний підійшов до кіоску та помітив на прилавку компʼютерну техніку. Коли продавчиня відволіклася, зловмисник поцупив його та втік. Злочин стався 17 жовтня близько 10.00 у Чечелівському районі міста.

Scroll to Top
Догори