19.10.2023

Годинники і не тільки. РФ допомагає КНДР закуповувати предмети розкоші в обхід санкцій

Північна Корея відновила закупівлю дорогих годинників, сумок відомих брендів і дизайнерського одягу. У цьому їй допомагає Росія і Китай. Про це заявило Міністерство об'єднання Південної Кореї, повідомляє РБК-Україна з посиланням на Bloomberg. Обсяг продукції, імпортованої до Північної Кореї з районів поблизу її кордонів із Росією та Китаєм, відновився з другої половини минулого року після спаду …

Годинники і не тільки. РФ допомагає КНДР закуповувати предмети розкоші в обхід санкцій Читати далі »

Горіло сміття, дерев’яні стіни та підлога: вогнеборці Дніпра приборкали займання в Новокодацькому районі

Сьогодні вдень, 19-го жовтня, близько 14:45, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в будівлі, розташованої на вулиці Маяковського Новокодацького району міста Дніпро.

Псевдобанкіри ошукали запоріжців на 189 тисяч гривень: деталі шахрайської пастки

Вчора, 18 жовтня, до правоохоронців звернулась 60-річна мешканка Вознесенівського району Запоріжжя, яка повідомила, що невідомі заволоділи грошима з її картки.

Залужний провів роботу на Авдіївському та Куп’янському напрямках (відео)

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний провів роботу на Авдіївському та Куп'янському напрямках. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сторінку головкома у Facebook. Авдіївський напрямок "На війні немає простих ділянок фронту. Є тільки ті, де складніше. Зараз – це Авдіївка. Тут противник не полишає спроб прорвати нашу оборону та оточити місто", – йдеться у …

Залужний провів роботу на Авдіївському та Куп’янському напрямках (відео) Читати далі »

У Соборному районі Дніпра горів двоповерховий житловий будинок

Сьогодні вранці, 19-го жовтня, близько 11:20, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загорання будинку, розташованого на вулиці Довжок Соборного району міста Дніпро.

Обстріл Дніпровського району та Нікопольщини: безпекова ситуація в області станом на вечір 19 жовтня

Сьогодні, 19 жовтня , росіяни спрямували дві ракети на населені пункти Дніпровського району. В одному з них через атаку сталося займання. Рятувальники вогонь вже приборкали.

Вступили на службу до правоохоронних органів ворога – підозрюються троє жителів Мелітопольського району

За даними слідства, після повномасштабного вторгнення колишній поліцейський залишився у тимчасово окупованій Кирилівці та вступив до лав так званого «Акимовского управления Главного управления МВД в Запорожской области» та був призначений «начальником» його територіального підрозділу.

«Урядовці ведуть себе так, нібито немає війни»: Загід Краснов прокоментував закон «Про реєстровані партнерства» та рішення нардепів

Дніпровський політик, бізнесмен та меценат Загід Краснов висловив свою думку щодо скандального закнопроєкту «Про реєстровані партнерства» та прокоментував рішення, які приймають урядовці.

Катар підписав угоду про постачання газу Нідерландам протягом майже 30 років замість РФ

Катар погодився постачати газ Shell до Нідерландів протягом 27 років. Таким чином країни Європи намагаються відшкодувати втрачені поставки газу з РФ. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на EurActiv. Видання зазначає, що угода Shell ідентична угоді TotalEnergies, укладеній минулого тижня з QatarEnergy щодо поставок газу до Франції. Обидва є найбільшими і найтривалішими угодами Катару щодо …

Катар підписав угоду про постачання газу Нідерландам протягом майже 30 років замість РФ Читати далі »

Захищаючи Україну загинув молодший лейтенант з Камʼянського Олександр Казачок

14 жовтня 2023 року, захищаючи свободу та незалежність України, під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Водяне на Донеччині, загинув молодший лейтенант Казачок Олександр Віталійович з Дніпропетровської області.

Scroll to Top
Догори