20.10.2023

Житель Харкова підтримав РФ, а вдома зберігав символіку СРСР. Поліція готує підозру

Житель Харкова публічно підтримав дії армії РФ, а вдома зберігав комуністичну символіку. Поліція підготувала йому підозру в колабораційній діяльності. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Харківську обласну прокуратуру. Деталі справи У жовтні в інтернеті поширювалося відео, в якому харків'янин публічно підтримує дії Російської Федерації. Так, чоловік перебував біля одного з супермаркетів у Шевченківському районі …

Житель Харкова підтримав РФ, а вдома зберігав символіку СРСР. Поліція готує підозру Читати далі »

Росіяни вдарили по дачному кооперативу в Кривому Розі: є загиблий і поранена

Російські війська сьогодні, 20 жовтня, завдали ракетного удару по Кривому Рогу. Унаслідок ворожого удару загинула людина. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на главу Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака. "Черговий теракт російської армії проти мирних людей. Ворог поцілив ракетою по дачному кооперативу в Кривому Розі", – йдеться у повідомленні. Зазначається, що загинув 60-річний чоловік. Також осколкові …

Росіяни вдарили по дачному кооперативу в Кривому Розі: є загиблий і поранена Читати далі »

У Кривому Розі зміниться рух тролейбусів: деталі маршруту

З 21 по 25 жовтня у зв'язку з проведенням робіт з укладки асфальту в районі привокзальної площі станції «Кривий Ріг – Головний» буде призупинено рух тролейбусів № 20, 21, 22 на певній ділянці.

У 45-річного жителя Новомосковска вилучили наркотичні речовини: деталі

Вчора, 19 жовтня, поліцейські провели обшук за місцем мешкання місцевого раніше судимого жителя. У будинку чоловіка було виявлено та вилучено рослини коноплі у сухому та подрібненому вигляді.

На вулиці Грушевського у Дніпрі дерево впало на припарковані автомобілі: подробиці

Сьогодні вдень, 20-го жовтня, близько 13:27, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вулиці Михайла Грушевського Шевченківського району міста Дніпро дерево впало на припарковані автомобілі.

До 15 років тюрми: поліцейські Дніпра затримали неповнолітнього хлопця за вбивство 47-річного чоловіка

18 жовтня поліцейські отримали повідомлення про вбивство в селі Миколаївка, що у Дніпровському районі. Прибувши на місце події, правоохоронці виявили 47- річного власника помешкання з численними тілесними ушкодженнями.

У Дніпрі поступово відкриватимуть дитячі садочки: подробиці

Дитячі садочки Дніпра готуються до відкриття. 20 з них розпочнуть свою роботу вже до кінця жовтня. Усі вони мають облаштоване укриття – це обов’язкова умова для роботи в очному режимі.

В Україні скасували проведення перепису населення у 2023 році

Кабінет міністрів скасував проведення всеукраїнського перепису населення у 2023 році. Про це заявив представник уряду у Верховній раді Тарас Мельничук, повідомляє РБК-Україна з посиланням на його повідомлення в Telegram. За його словами, уряд визнав розпорядження Кабміну від 09.12.2020 №1542 "Про проведення у 2023 році Всеукраїнського перепису населення" таким, що втратило чинність. "Доручено Державній службі статистики …

В Україні скасували проведення перепису населення у 2023 році Читати далі »

Scroll to Top
Догори