23.10.2023

Військові США “рішуче реагуватимуть” у разі ескалації на Близькому Сході, – Білий дім

Американські війська будуть "відповідним чином розміщені" на Близькому Сході на тлі побоювань, що війна між Ізраїлем і ХАМАС може перерости в ширший регіональний конфлікт. Про це заявив представник Ради національної безпеки США Джон Кірбі, повідомляє РБК-Україна з посиланням на NBC News. "Найближчими днями, за вказівкою президента Джо Байдена, міністр оборони наказав військовим здійснити кроки з …

Військові США “рішуче реагуватимуть” у разі ескалації на Близькому Сході, – Білий дім Читати далі »

Два срібла і бронза: дніпровські спортсмени вибороли призові місця на міжнародних змаганнях

Дніпровські спортсмени з греко-римської боротьби вибороли призові місця на міжнародних та всеукраїнських змаганнях. Про це повідомив голова ДОР Микола Лукашук.

Це про майбутнє нашої країни: в Україні хочуть дозволити подвійне громадянство

Глава Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив про необхідність запровадження множинного громадянства в Україні з єдиним обмеженням.

Внаслідок обстрілу без світла залишились 150 осель: безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на вечір 23 жовтня

Сьогодні, 23 жовтня, ворожі війська вдарили ракетою по Синельниківському району, а також тричі атакували Нікопольський район.

Запросив подивитися фільм та зґвалтування 13-річну дівчинку: судитимуть мешканця Марганця

Прокурори Нікопольської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно мешканця м. Марганця за фактом зґвалтування малолітньої дитини (ч. 4 ст. 152 КК України).

На Донецькому напрямку загинув 20-річний Сергій Сухоребрий з Камʼянського

15 жовтня 2023 року, захищаючи свободу та незалежність України, під час виконання бойового завдання поблизу Авдіївки загинув Сухоребрий Сергій Володимирович з Дніпропетровської області.

У гуртожитку в Полтаві знайшли трьох загиблих чоловіків та дівчину

У гуртожитку в Полтаві знайшли тіла трьох чоловіків та дівчини. Поліція відкрила справу за статтею про умисне вбивство. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на поліцію Полтавської області. Зазначається, що сьогодні близько 17:00 поліція Полтавської області отримала повідомлення від медиків, що в Київському районі обласного центру в одній із кімнат гуртожитку виявлено тіла чотирьох мешканців. …

У гуртожитку в Полтаві знайшли трьох загиблих чоловіків та дівчину Читати далі »

Патрульні виявили двох чоловіків, що рекламували наркотичні речовини: подробиці

Вчора вдень, 22 жовтня, небайдужа містянка повідомила в поліцію про те, що двоє невідомих чоловіків щось пишуть на стінах будинку на вулиці Стромцова.

Вже повернувся на фронт: у Дніпрі врятували воїна, в шию якого влучила куля

Дніпровські медики вчергове продемонстрували свій професіоналізм, врятувавши бійця, в шию якого влучила куля. Наразі захисник вже повернувся на передову.

Scroll to Top
Догори