25.10.2023

Бойовики ХАМАСу та “Ісламського джихаду” пройшли підготовку в Ірані, – WSJ

Сотні бойовиків палестинських терористичних угруповань із сектору Гази пройшли спеціальну підготовку в Ірані незадовго до нападу на Ізраїль. Про це пише РБК-Україна з посиланням на The Wall Street Journal. За даними видання, джерела, знайомі із даними розвідки, заявляють, що близько 500 бойовиків ХАМАСу та "Ісламського джихаду" у вересні брали участь у військових навчаннях в Ірані. …

Бойовики ХАМАСу та “Ісламського джихаду” пройшли підготовку в Ірані, – WSJ Читати далі »

Захищаючи Україну загинув 28-річний Юрій Бабкін з Камʼянського

16 жовтня 2023 року, захищаючи свободу та незалежність України, під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Вербове на Запоріжжі, загинув солдат Бабкін Юрій Вікторович з Дніпропетровської області.

Били з безпілотників та артилерією: безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на вечір 25 жовтня

За день ворог тричі атакував Нікопольський район. Били з безпілотників та артилерією. Про це повідомив голова ДОР Микола Лукашук.

Продавали неіснуючі товари: правоохоронці Запоріжжя повідомили про підозру групі інтернет-шахраїв

Доведена причетність аферистів до шести епізодів злочинної діяльності. Зловмисники розміщували фейкові оголошення щодо продажу неіснуючих товарів. Після отримання передплати вони переставали виходити на зв’язок із замовниками. За вчинене фігурантам загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Коли краще всього постити фото чи відео у Instagram і TikTok, щоб збирати найбільше лайків

Соціальні медіа є важливою частиною нашого онлайн-життя, і час публікації контенту може впливати на його успішність. Якщо ви шукаєте ідеальний час для публікації фотографій або відеороликів в Instagram і TikTok, щоб зібрати більше лайків та підписників, ось кілька корисних порад. Про це пише РБК-Україна (проект Styler) із посиланням на один із провідних маркетингових ресурсів Influencer …

Коли краще всього постити фото чи відео у Instagram і TikTok, щоб збирати найбільше лайків Читати далі »

Спецслужби рф вербували українських підлітків для антисемітських провокацій у різних регіонах України

Служба безпеки викрила нові спроби російських спецслужб розхитати внутрішню обстановку в Україні. За рахунок вербування неповнолітніх українських юнаків вони намагалися розпалити антисемітські настрої на Житомирщині, а також у Дніпрі, Львові та Вінниці.

Відповідальні за протидію корупції в області зустрілися з представниками НАЗК

Сьогодні, 25 жовтня, за круглим столом зібралися представники НАЗК, ОВА та районів Дніпропетровщини. Всі ті, хто розбудовує антикорупційну інфраструктуру в країні, долучався до розробки відповідних регіональних програм. І нині стежить за дотриманням законів на місцях.

Вдарила знайомого ножем у живіт: правоохоронці Кривого Рогу затримали 26-річну нападницю

Вчора ввечері, 24 жовтня, близько 19:30, в одній із квартир на території Саксаганського району міста між 26-річною жінкою та чоловіком виник конфлікт, під час якого зловмисниця спричинила знайомому тяжкі тілесні ушкодження.

Scroll to Top
Догори