30.10.2023

Ізраїль оголосив про введення додаткових сил в Сектор Газа

Ізраїльська армія продовжує посилювати наземну операцію в Секторі Газа та вводить туди додаткові військові сили. Як повідомляє РБК-Україна, про це на брифінгу заявив офіційний представник армії Ізраїлю Даніель Хагарі. За його словами, масштаби сухопутної операції в регіоні продовжують розширюватись. "Сили Армії оборони Ізраїлю продовжують розширювати наземну операцію в секторі Газа. Додаткові піхотні, бронетанкові та інженерні …

Ізраїль оголосив про введення додаткових сил в Сектор Газа Читати далі »

Шість атак протягом дня: безпекова ситуація на Дніпропетровщині станом на вечір 30 жовтня

Сьогодні, 30 жовтня, на Нікополь спрямували 7 дронів-камікадзе та обстріляли з артилерії. Під обстріл також потрапили Мирівська та Марганецька громади.

В ході сварки убив молодшого брата: в Нікопольському районі затримали нападника

25 жовтня після 10-ї вечора на лінію «102» надійшло анонімне звернення від чоловіка з с. Червоногригорівки, який повідомив що до нього додому прийшов знайомий з ножовими пораненнями. Виїздом на місце події поліцейські виявили на підлозі будинку тіло 47-річного місцевого мешканця з чисельними пораненнями.

Викрав авто щоб розібрати його на запчастини: правоохоронці Павлограда затримали 19-річного автокрадія

28 жовтня до поліції звернувся власник автомобілю " ЗАЗ" та повідомив, що ввечері залишив транспортний засіб біля будинку по вулиці Кравченко, а вранці його вже не було. Як зʼясувалось, підозрюваний проник до авто за допомогою викрутки, завів його та поїхав.

“Укрзалізниця” спростила придбання квитків з України до Словаччини

Компанія "Укрзалізниця" спростила спосіб придбання квитків на потяги із Запоріжжя, Дніпра та Львова до Словаччини. Тепер це можна зробити у додатку компанії. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Укрзалізницю". Що для цього потрібно? Зайти у мобільний додаток "Укрзалізниці" та обрати місто відправлення. У результатах пошуку знайти пропозицію пересадки на станції Мукачево. Потім обрати місця …

“Укрзалізниця” спростила придбання квитків з України до Словаччини Читати далі »

На Буковині затримали ухилянта з Дніпропетровщини, який намагався втекти до Румунії

У Дністровському районі правоохоронці викрили 35-річного жителя Дніпропетровської області, який за допомогою фальшивого пенсійного посвідчення та довідки намагався перетнути державний кордон у період воєнного стану.

Захищаючи Україну загинув 22-річний студент «Дніпровської політехніки» з Жовтих Вод Сергій Швидкой

23 жовтня 2023 року, захищаючи свободу та незалежність України, під час виконання бойового завдання поблизу Кліщіївки у Донецькій області загинув 22-річний студент «Дніпровської політехніки» Сергій Швидкой.

Scroll to Top
Догори