Фоззі з ТНМК пригадав роботу з Єгоровою: як путіністка видала свою позицію ще у 2004 році

Фоззі з гурту ТНМК (Олександр Сидоренко) висловився про артистку-путіністку Сніжану Єгорову. Він пригадав, що побачив перші ознаки її проросійської позиції ще у 2004 році.

Як повідомляє РБК-Україна (проект Styler), про це Фоззі розповів в інтерв'ю для YouTube-програми "Наодинці".

Що Фоззі пам'ятає про Єгорову

Артист розповів, що у минулому він працював з ведучою на шоу "Підйом". У 2004 році, під час Помаранчевої революції, він почув від Єгорової дещо дивне.

"Якраз у нас за вікнами все це відбувалося. І я пам'ятаю її фразу, коли в прямому ефірі якось вона сказала: "Ну, за Януковича теж хтось голосував". І я тоді ще подумав, що, мабуть, вона голосувала за Януковича", – пригадав артист.

Як живе і чим займається зараз українофобка Сніжана Єгорова

Єгорова підтримує пропаганду Кремля (instagram.com/snezha_egorova)

Втім, тоді Фоззі нічого не сказав Єгоровій. Він зазначив, що у ті роки був зовсім інший градус напруги.

"Але усе, що не заборонено демократичною процедурою, дозволено демократичною процедурою. Тому тоді ж ще не таким градус був того протистояння. Тобто ми були "помаранчеві", вона була з іншого табору", – пояснив Фоззі.

За словами артиста, у минулому у нього було чимало знайомих з різними політичними поглядами. Тоді він не хотів влаштовувати скандали, а тому "укладав пакт про ненапад" із людьми, які підтримували іншу позицію.

"Зі Сніжаною просто я майже не стикався, я потім бачив кілька відео. Це було якось неприємненько. Але я не знаю, нехай це зараз буде нашою найбільшою проблемою", – зазначив артист.

Останні новини про Єгорову

Прихильниця путінського режиму, яка виїхала до Туреччини ще до 24 лютого 2022 року, зробила чимало заяв. Вона підтримує війну й не засуджує агресію РФ. Втім, її дуже обурювало, що у Туреччині їй не надають статус біженки.

Нещодавно ж донька скандальної артистки відповіла, де зараз знаходиться і чим займається її мама-путіністка. За словами Стасі Ровінської, ця жінка "трохи ку-ку".

Раніше ми вже розповідали, що зірка українського дубляжу зробила пародію на інтерв'ю Лободи та висміяла її позицію

Окрім цього, нещодавно стало відомо, що Григорій Решетник відверто сказав, чи думав він про розлучення з дружиною.

Scroll to Top
Догори