Як стати Сантою для дітей, які живуть поруч з війною: дарувати щастя легко

Подарувати щастя тим дітям, які живуть поблизу війни і вже не вірять у дива – можна і навіть потрібно. До того ж це цілком можливо.

Про те, як стати Сантою для дітей, що живуть поруч з війною, розповідає РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на медіа "Шо там?" в Instagram.

Як стати Сантою для дітей, які живуть поруч з війною

На щастя, в Україні існує багато різних фондів, які щиро та безкорисно допомагають дітям, які потерпають у війні та живуть поблизу гарячих точок. Їхнє дитинство зовсім не схоже на те, яким би мало бути. Саме тому, благодійні фонди приділяють їм увагу і намагаються створити атмосферу свят та повернути їх у магічне дитинство.

Благодійний фонд Волонтерська спілка "ПОРУЧ" організовує поїздку у такі регіони, як Донецька та Херсонська області заради того, щоб подарувати трохи свята та тепла дітям, які живуть поруч з війною.

Кожен з нас може стати Сантою для дітей з цих областей і для цього треба виконати лише кілька кроків:

Перше. Зберіть подарунок, важливо, щоб він був універсальним, тобто, щоб підійшов і для хлопчика, і для дівчинки. У коробку ви можете покласти, наприклад, м'які іграшки, солодощі, канцелярію, листівку чи лист з посланням.

Друге. Щоб взяти участь в цій ініціативі, перейдіть на сторінку медіа та залишіть у коментарях до публікації плюсик або напишіть у приватні повідомлення.

Третє. Дочекайтеся повідомлення з поштовою адресою

Четверте. Вам треба відправити подарунки до 20 грудня включно, тобто, ви маєте цілий день.

П’яте. Очікуйте звіт зі щасливими дітьми з Донеччини та Херсонщини.

Як відправити подарунки

Для того, щоб відправити подаругки дятям, можна скористатися двома способами:

зібрати та відправити подарунок Новою поштою, і дочекатися поки його буде доставлено до дітей. Наприклад, м'які іграшки, солодощі, канцелярія, розвивальні ігри тощо. Номер відділення Нової пошти та інші деталі надаються в особистих повідомленнях, але для цього варто написати.
долучитися гривнею на закупівлю подарунків або ж задонатити ту суму, яку вважаєте за потрібною.

Головне не забувати, що кожен може стати Сантою для дітей, які перебувають у пеклі та зробити їх трошки щасливішими.

Раніше ми розповідали про те, як кожен охочий може стати Святим Миколаєм для дітей ВПО.

Також читайте наш матеріал про те, як отримати статус "дитина війни".

Scroll to Top
Догори